Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
NVR Özelliğine Sahip Depolama Birimi: COLDSTORE - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

NVR Özelliğine Sahip Depolama Birimi: COLDSTORE

COLDSTORE Colossus 45 disk yuvası ile 540 TB depolama kapasitesine sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
NVR Özelliğine Sahip Depolama Birimi: COLDSTORE
Veracity, COLDSTORE  IP video depolama çözümlerini ISC West 2018'de tanıttı. Fuarda özellikle geniş hacimli güvenlik videolarının uzun süreli saklanması için tasarlanmış bir çözüm olan Coldstore Colossus ürününe odaklanan Veracity, mevcut modeller de dahil olmak üzere tüm COLDSTORE ürünlerinde gömülü NVR özelliğini tanıttı. Veracity teknolojisi, videonun ayrı bir NVR kayıt cihazına gerek kalmadan doğrudan kameradan COLDSTORE depolama birimine kaydedilmesine izin veriyor.

Yüksek kapasiteli video verilerinin uzun süreli saklanmasını gerektiren projeler için tasarlanana COLDSTORE Colossus’un 45 disk yuvası bulunuyor. Colossus 4U'luk bir alanda ve yalnızca 31,5 inç derinliğinde toplam 540 TB video depolama kapasitesi sağlıyor. Tüm Coldstore çözümleri, aşınmayı, titreşimi ve sıcaklığı büyük ölçüde azaltarak disklerin güvenilirliğini ve ömrünü arttırmak için özel bir tasarıma sahip. Colossus’un mimarisi, ayrıca güç tüketiminde% 90'a varan tasarruf da sağlıyor.  Veracity’nin yaptığı açıklamaya göre tüm Coldstore  platformları artık ayrı bir NVR çözümüne duyulan ihtiyacı ortadan kaldırarak ‘’Gömülü NVR’’ işlevine de sahip olacak.

Veracity ISC West 2018 Fuarı’nda ayrıca  kapsamlı, entegre komut ve kontrol sistemi 'Viewscape'' ürününü de sergiledi. Viewscape, operatörlere esnek ve hızlı kontrol sağlayan gelişmiş, modüler bir entegrasyon platformuna sahip. Yazılım, etkileşimli haritalar ve olay yönetimi ile birlikte güvenlik kameralarından kameralarından alınan görsel bilgileri içeriyor. Üçüncü parti cihazlar ve çözümler için kapsamlı destek sunan Viewscape; ''Alarm Alma, Komuta ve Kontrol, PID, Olay Yönetimi, Durumsal Farkındalık, Bekçi Turu'' ve diğer birçok alanda entegre bir işlevsellik sağlıyor ve COLDSTORE gömülü NVR sistemi için ideal bir yönetim paketi olarak konumlandırılıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın