Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis Communications, Yeni Güvenlik ve Ses Ürünlerini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis Communications, Yeni Güvenlik ve Ses Ürünlerini Tanıttı

Axis yeni ürünlerini ilk kez, bugün başlayan ISC West 2018 güvenlik fuarında tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis Communications, Yeni Güvenlik ve Ses Ürünlerini Tanıttı
Axis Communications, bugün başlayan ISC West 2018 güvenlik fuarında tanıtılacak yeni ürünleri ve çözümlerini açıkladı. Axis’in odaklandığı geliştirme alanları arasında küçük işletmeler için kesintisiz gözetim sunan panoramik gözetim ve ses sistemleri bulunuyor.

Axis Communications, Amerika Başkan Yardımcısı Fredrik Nilsson “ISC West'e katılmaktan ve ürünlerimizi ve çözümlerimizi burada sergilemekten heyecan duyuyoruz. En yeni çözümlerimizi daha akıllı, daha güvenli bir şekilde deneyimlemek için standımızı ziyaret etmeye çağırıyoruz.” dedi.

Küçük işletmeler

AXIS’in küçük işletmeler için yeni çözümleri arasında, iç mekan kullanımı için kompakt bir tasarıma sahip Companion Eye mini L sabit mini dome ve AXIS Companion Bullet mini LE outdoor sabit, bullet kamera yer alıyor. Kameralar; yerleşik IR aydınlatma, HDTV 1080p ve 2 MP çözünürlük, karmaşık ışık koşullarına sahip sahneleri işlemek için geniş dinamik aralık teknolojisi ve sistem tamamlama için AXIS Companion Recorder ile geliyor.

Yeni seri mevcut AXIS Companion kameralarına kıyasla % 70 daha küçük. AXIS Companion Video Yönetim Yazılımı ile kullanmak üzere küçük işletmeler için tasarlanan kameralar, özellikle ofis alanları, restoranlar, butik mağazalar gibi küçük iş ortamlarındaki gizli kurulumlar için öneriliyor.

Geniş, kesintisiz kapsama

Panoramik multi sensörlü AXIS P3807-PVE Network Kamerası, dikişsiz bir şekilde 180 ° panoramik bir deneyim sunuyor ve 90 ° dikey görüş alanı ile kör noktaları ortadan kaldırıyor. Böylece dome kameraların kurulum süresini, kablolamayı ve VMS lisans maliyetlerini azaltan kolay, güvenilir ve düşük maliyetli bir kurulum sağlanıyor.

AXIS P3807-PVE modeli Axis Forensic WDR ve Lightfinder teknolojilerinin yanı sıra, üst düzey görüntü sensörlerini kullanarak, her türlü ışık koşulunda mükemmel video kalitesi sağlıyor. Özellikle kampüsler, halka açık alanlar ve otoparklar gibi geniş açık alanları kapsamak için ideal bir kamera olarak öneriliyor.

Genişletilmiş bağlantı

AXIS T61 Audio & I / O Arayüz Serisi, Axis kameralarla birlikte iki yönlü ses ve I / O bağlantısı sağlıyor. Axis'in yeni Portcast teknolojisi kamera, video ve sesi tek bir akış üzerinden göndererek, herhangi bir ek IP adresi gerektirmeden, yerleşik ses gibi davranıyor. Yeni arayüz, ilk olarak AXIS M30 Serisi ve önümüzdeki aylarda diğer kameralarda satışa sunulacak.

Ses

AXIS Audio Manager C7050 Sunucu daha büyük, daha karmaşık ses sistemlerinin yapılandırılmasını ve yönetilmesini sağlıyor. AXIS Audio Manager, önceden yüklenmiş yönetim yazılımı ile birlikte geliyor ve Axis C Serisi ürünlerle birleştiğinde kurulum işlemini kolaylaştırıyor.
Ses Yöneticisi, ses verilerinin perakende mağazalar veya büyük okul kampüsleri gibi büyük ve dağıtılmış kurulumlarda merkezi olarak yönetilmesini sağlıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın