Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
March Networks, Searchlight 4.6 Sürümünü Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

March Networks, Searchlight 4.6 Sürümünü Tanıttı

March Networks, Searchlight İş Zekası Yazılımında yeni gösterge panoları ve raporlama yetenekleri sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
March Networks, Searchlight 4.6 Sürümünü Tanıttı
Searchlight 4.6'nın lansmanı ile müşteriler, kritik bilgileri analiz etmek, karşılaştırmak ve paylaşmak için daha kolay hale getiren yeni kontrol panellerinden ve raporlama özelliklerinden yararlanıyor.

Akıllı video çözümlerinin sağlayıcısı March Networks, Searchlight yazılımının yeni sürümünü duyurdu. Yazılım, dünya çapında, bankalar ve perakende satış organizasyonları tarafından müşteri hizmetleri, satış, operasyonlar ve uyumluluk alanlarında değerli bilgiler elde etmek için kullanılıyor.

Mart Networks Searchlight, işletmelerin performanslarını ve karlılığı artırmasına yardımcı oluyor. Gözetim videolarını, iş verileri ve yüksek doğrulukla analizlerle entegre eden yazılım, kuruluşların sahtekarlık ve hırsızlığı proaktif bir şekilde saptamasını ve araştırma sürelerini% 90'a kadar azaltmalarını sağlıyor.

Searchlight 4.6 müşterilerin kritik bilgileri analiz etmesi, karşılaştırması ve paylaşmak için daha kolay hale getiren yeni kontrol panellerinden ve raporlama özellikleriyle geliyor. Yeni sürümün başlıca özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

Yeni özet gösterge tablosu görünümleri ve ayrıntılı inceleme.

Searchlight'ın İş Analizi raporlama aracında bulunan yeni gösterge panoları, kullanıcıların kendi anahtar performans göstergelerini (KPI) temel alarak birden fazla yerden gelen verileri ve eğilimleri daha etkili bir şekilde karşılaştırmasını sağlıyor. Kullanıcılar, verileri analitik, site veya özelleştirilmiş gruplandırmaya göre kuruluşlarına göre filtreleyebiliyor ve gerektiğinde ayrıntılı bir şekilde şekilde incelenebilir hale getiriyor. Kullanıcılar ayrıca kendi özel raporlarını ve gösterge tablosu görünümlerini kaydedebiliyor.

Resimlerle otomatik e-posta bildirimleri

Searchlight'ın ‘’Operasyon Denetimi’’ bölümündeki bu yeni özellik, kuruluşların anlık görüntüleri belirli kullanıcılarla e-posta ile (paylaşmalarını sağlıyor. Raporlar, her bir bölgedeki tüm kameralardan veya yalnızca belirli kameralardan görüntüleri içerebiliyor.

E-postaya birden çok görüntülü dışa aktarma

Başka bir Operations Audit eklentisi olan bu pratik özellik, video görüntülerin hızlı ve kolay bir şekilde paylaşılmasını sağlıyor. Kullanıcılar, dışa aktarmak istedikleri görüntüleri sağ tıklatıp seçtiğinde, yazılım bunları otomatik olarak kullanıcının e-posta uygulamasına ek olarak ekler.

Diğer yeni Searchlight özellikleri arasında, İş Analitiği verilerini tüm sitelerden, kameralardan ve bölgelerden otomatik olarak belirli bir programa aktarabilmesi ve önemli raporların her zaman hazır ve kolay erişilebilir olmasını sağlamsı yer alıyor.

Mart Networks, yeni Searchlight iş zekası gösterge panolarını ve raporlama yeteneklerini 11-13 Nisan tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenen ISC West 2018'de sergileyecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın