Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco, En yeni Çözümlerini ISC West 2018'de Sergileyecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco, En yeni Çözümlerini ISC West 2018'de Sergileyecek

Şirket, 11-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ISC West 2018 fuarında yeni çözümlerini tanıtacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco, En yeni Çözümlerini ISC West 2018'de Sergileyecek
Gözetim ve güvenlik alanında dünya çapında bir tedarikçi olan Pelceo ( Schneider Electric) öngörü ve otomasyon yeteneklerini içeren tam entegre, ölçeklenebilir çözümler sunmak için yeni bir girişimde bulunduğunu açıkladı.

Çözüm odaklı yaklaşım, son kullanıcılara, belirli uygulama sorunlarını çözmek, kuruluşlarının etkinliğini geliştirmek ve Pelco'nun VideoXpert video yönetim sistemi yazılımını kullanarak, çeşitli zorlukların üstesinden gelmek için teknolojiden daha iyi yararlanmalarını sağlıyor.
 Şirket, 11-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ISC West 2018 fuarında standında trafik yönetimi, yasa uygulama, ulaşım, petrol ve gaz, kumarhaneler ve eğitim gibi belirli pazarları hedefleyen çeşitli çözümler sunacak.

Pelco Pazarlama Müdürü Robert Beliles, “Bugünün dünyası, bir şehrin, bir işletmenin veya tesisin tek bir operasyonel resmini oluşturmak için çoklu yönetim sistemlerinden gelen veriler tarafından yönlendiriliyor. Sadece güvenlik için değil, tüm fonksiyonel alanlarda son kullanıcı sorunlarına odaklanarak, şehir ve işletmelere daha eksiksiz bir görünüm sunan, vatandaşlarının, çalışanlarının ve müşterilerinin ihtiyaçlarına daha etkin ve daha duyarlı olmalarını sağlayan özel çözümler sunabiliriz. ” dedi.

Yeni trafik yönetimi uygulamaları
Pelco'nun VideoXpert video yönetim sistemi ile Pelco kameraları ve video analizleri ile birleşmesi, daha düşük bir toplam sahip olma maliyeti ile şehirlerin karmaşık trafik yönetimi çözümlerine yardımcı oluyor. Pelco'nun şehir gözetimi uzmanlığı, çeşitli iletişim araçları, acil müdahale platformları ile video ve analizinin entegrasyonundan yararlanarak, kolluk görevlileri suç faaliyetlerine, trafik olaylarına ve diğer tehditlere hızlı bir şekilde müdahale edebiliyor.
Müşteri istekleri ve ihtiyaçları ile uyumlu VideoXpert geliştirmeleri
Pelco ayrıca, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler üretme konusundaki ilerlemesini destekleyen popüler, VideoXpert (VX) video yönetim sistemi platformuna da geliştirmeler sunuyor. VX Pro 2.0 ve VX Enterprise 2.2 yazılım sürümlerinde, algılama teknolojisi, BT yönetimi, siber güvenlik, otomasyon ve operasyonel verimlilik konularında gelişmeler bulunuyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın