Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Geutebruck, G-Scope 500+ NVR - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Geutebruck, G-Scope 500+ Mobil NVR

Lojistik uygulamaları için tasarlanan G-Scope, 4 TB hafızaya sahip

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Geutebruck, G-Scope 500+ Mobil NVR
Geutebrueck Kasım ayında piyasaya sunduğu yeni G-Scope+ serisine, G-Scope 500+ ağ video kaydedici (NVR) modelinin eklendiğini duyurdu. Hafif, kompakt ve güçlü bir mobil NVR olan G- Scope 500 4 TB hafızaya sahip.

Kamyonlar, forkliftler, okyanus konteynerleri ve demiryolu yük taşımacılığı gibi lojistik süreçleri için tasarlanan mobil video yönetim çözümü, nakit taşıma, polis araçları, tren ve otobüsleri izlemek için de uygun bir NVR olarak sunuluyor.

Görüntülerin izleme ve süreç optimizasyonu için kullanıldığı her uygulama için konumlandırılabilen G-Scope 500 ile forkliftlerde, yükleme işlemleri bir tarayıcıyla birlikte belgelenebiliyor. Aktarma noktalarında da benzer faydalar sağlayan yeni mobil NVR paket hareketlerini takip etmenin yanı sıra, sürüş esnasında bile yükü izleyebiliyor. Aracın konumunu belirlemek için, G-Scope 500+’ün GPS modülü, aracın koordinatlarını tespit ederek, görüntü bilgileri ile verileri LTE bağlantısı üzerinden kontrol merkezine aktarıyor.

3,3 kg ağırlığında ve 240 x 225 x 79 mm boyutlarında olan G-Scope 500+ kolay kurulumu, sağlamlaştırılmış donanımı, pasif soğutma teknolojisi (-25 ° C ile + 70 ° C arasındaki sıcaklıklarda ve hava nem oranı yüzde 10 ila 90 arasında çalışma) özellikleri ile öne çıkıyor.

En fazla 32 video kaynağına izin veren cihaz, sürümüne bağlı olarak, M12 x konektörlü 4 kameraya veya RJ45 konektörlü 8 kameraya kadar kameralar PoE desteği sunuyor. Güç Ateşleme Kontrolü özelliği kontak kapatıldıktan sonra cihazın ne kadar süreyle çalışmaya devam ettiğini tanımlıyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın