Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR, F Series-ID Termal Güvenlik Kameralarını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR, F Series-ID Termal Güvenlik Kameralarını Tanıttı

Yeni seri, yerleşik analiz özellikleri ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
FLIR, F Series-ID Termal Güvenlik Kameralarını Tanıttı
FLIR Systems, yerleşik analizlere sahip, yüksek çözünürlüklü termal güvenlik kamerası F-Series ID'yi tanıttı. FLIR'in F-Serisi üstün kaliteli güvenlik kameraları ailesine en son eklenen F-Serisi ID, önceki F-Serisi modellerine kıyasla % 300 daha yüksek termal hassasiyetle, sınıfının en iyisi 640x480 FLIR termal sensöre sahip.

Düşük kontrastlı koşullarda zengin görüntüler sunan F-Serisi ID, önceki nesil kameralara kıyasla daha iyi görüntü ve aralık performansı sağlayarak, tehdit algılama ve alarm değerlendirmesine ihtiyaç duyan kritik altyapı müşterileri için ideal bir ürün olarak sunuluyor. F-Series ID, hem düşük hem de sıfır ışık koşullarında potansiyel davetsiz misafirleri algılıyor. Yerleşik analizler sayesinde, risk oluşturan insan ve araç hedeflerini sınıflandırabiliyor. Aynı zamanda, alarmları tetikleyebilecek, dolaşan hayvanlar veya sallanan ağaç dalları gibi zararsız hedefleri göz ardı ediyor. Sonuç olarak, karanlık, güneş yansıması, duman, toz ve hafif sis nedeniyle oluşabilecek yanlış alarm oranını azaltarak, daha güvenilir bir algılama sunuyor.

F-Series ID, çit hatlarını ve açık alanları izlemek için 44, 25, 17, 12 ve 8.6 derecelik görüş alanı dahil olmak üzere beş lens seçeneği ile geliyor. FLIR'in özel Otomatik Kazanç Kontrolü (AGC) ve Dijital Detay Geliştirme (DDE) özellikleri, yüksek görüntü kontrastı ve keskinlik sağlıyor. Basit tak ve kullan kurulumu ve otomatik kalibrasyon sunan F-Series ID, FLIR'nin United VMS'sinin yanı sıra birçok, bilinen üçüncü parti video yönetim sistemleri (VMS) ile uyumlu. Güvenlik operasyon merkezleri için önemli bir avantaj sağlayan F-Serisi ID'nin yerleşik analizleri, otonom izleme için bir sitede kurulu olan diğer FLIR pan-tilt-zoom kameraları ile beraber kullanıldığında yüksek performans ve gözetim sağlıyor.

FLIR, yeni F-Serisi ID ve tüm güvenlik çözümleri ailesini 11 - 13 Nisan tarihleri arasında ISC West'de sergileyecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın