Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
360 Vision, Yeni PTZ Kamera Serisi Invictus'u Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

360 Vision, Yeni PTZ Kamera Serisi Invictus'u Piyasaya Sürdü

Invictus kameralar, analog ve IP sistemleri arasındaki maliyet uçurumunu kapatmak için cazip fiyat avantajı ile öne çıkıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
360 Vision, Yeni PTZ Kamera Serisi Invictus'u Piyasaya Sürdü
İngiliz 360 Vision Technology şirketi, orta seviye güvenlik kamerası segmentine yönelik, yüksek performanslı ve dayanıklı PTZ kamera serisi Invictus'u piyasaya sürdü.

Invictus kameralar, analog ve IP kamera sistemleri arasındaki maliyet uçurumunu kapatmak için cazip fiyat avantajı ile öne çıkıyor. Yeni kamera serisi, ucuz kameralara uygun bir alternatif sunmak için hepsi bir arada PTZ kamera paketi olarak sunuluyor.

Üst düzey işlevsellik, performans ve güvenilirlik vaat eden Invictus Dual Hybrid teknolojisi sayesinde, mevcut analog sistemler veya 1080P Full HD video akışı ve IP kontrolü ile donanım değişikliklerine gerek kalmadan kurulum sağlıyor.

Invictus, en son 1 / 2.8 ”Sony StarVis veya 1 / 1.9” Sony Exmor R (Ultra) HD kamera modülleri arasından seçim yaparak, düşük ışıkta bile renkli görüntüleme performansına sahip olunabiliyor. Yeni seri, PTZ dome kameralarla ilgili görüntüleme sınırlamalarını, 360 derece döndürme ve 160 derece eğme gibi engelsiz sahne görüntülemesi ile hafifletiyor.

Kontrol esnekliği için çeşitli veri protokolleri ve VMS seçenekleri ile uyumlu olan Invictus, ONVIF 2.4 Profil S entegrasyonuna sahip. Akıllı aydınlatma ve ‘’gece ön ayarı’’ sayesinde düşük güç tüketimine duyarlı uygulamalarda kullanım için aydınlatma ve güç tüketimini kontrol edilerek, güç tüketimi % 50'ye kadar azaltılabiliyor. 256 GB'a kadar dahili kayıt seçenekleri ile sunulan Invictus güvenlik kamerası yüksek kaliteli, sertleştirilmiş alüminyum ve paslanmaz çelik tasarımıyla, sağlam, dayanıklı ve kompakt bir seçenek olarak sunuluyor.

360 Vision İş Geliştirme Direktörü Mark Rees “Yeni Invictus kamera serisi, orta seviye kamera pazarına, düşük ışıklı görüntüleme teknolojisini rakipsiz maliyet avantajı ile getiriyor. Invictus, zorlu ortamlarda güvenilir performans sağlamak için hızlı kurulum ve IP67 sertifikası ile en son ONVIF 2.4 Profile S uyumluluğuna sahiptir.’’ dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın