Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kör noktalar olmaksızın, gerçek zamanlı olarak 360 ° her yöne görüş - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dallmeier MDF5400HD-DN IP FISHEYE Kamera

Yeni IP kamera, kör noktalar olmaksızın, gerçek zamanlı olarak 360 ° her yöne görüş sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dallmeier MDF5400HD-DN IP FISHEYE Kamera
Dallmeier gizli kurulum ve yüksek görüntü kalitesi için MDF5400HD-DN Fisheye kamerayı duyurdu. Yeni IP kamera, kör noktalar olmaksızın, gerçek zamanlı olarak 360 ° her yöne görüş sağlıyor.

360 ° panoramik görüntü ve 8 MP çözünürlük

Dallmeier MDF5400HD-DN, en son enkoder teknolojisi ve gelişmiş görüntü işleme sunan sensör, 8 MP yüksek çözünürlük, 25/30 fps'ye kadar kare hızı gibi özellikleriyle yüksek kaliteli görüntü kaydı sağlıyor. MDF5400HD-DN'den gelen kayıtlar, SeMSy VMS bulunan herhangi bir iş istasyonu tarafından dijital bir PTZ işlevi destekleniyor.

Gizli kurulum 

Yeni Fisheye kamera, asma tavanlarda göze çarpmayan bir montaj için tasarlanmış ultra kompakt bir sensör yuvasından oluşuyor. Ayrı kodlayıcı gövdesiyle birlikte son derece küçük alanlarda ve harici bir güç kaynağıyla veya PoE Sınıf 0 ile çalıştırılabiliyor.

Gündüz ve gece modları arasında otomatik geçiş

bir ortam ışığı sensörü ve çıkarılabilir bir IR kesme filtresi ile donatılan kamera, gündüz ve gece modları arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor. Ayrıca, pozlama ayarları için tanımlanabilir ve uyarlanabilir farklı gündüz ve gece ön ayarları bulunuyor.

Video içerik analizi

Entegre Video İçerik Analizi (VCA), sıkıştırılmamış görüntüdeki hareketi ve nesneleri algılayarak, saldırı algılama veya hat geçişi gibi oldukça gelişmiş analiz işlevleriyle, gerçek zamanlı olarak analiz ediyor.

MDF5400HD-DN Başlıca Özellikler

• 8 MP Modül IP Kamera
• 2880 × 2880 (8 MP) @ 25/30 fps
• Yüksek Çözünürlüklü Fisheye Mercek
• 360 ° Panoramik Manzara
• ICR ile Day/ Night
• PoE (Sınıf 0)


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın