Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobotix ve Konica Teknoloji Geliştirme Anlaşması İmzaladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mobotix ve Konica Teknoloji Geliştirme Anlaşması İmzaladı

Konica, MOBOTIX'in teknoloji geliştirmesi için 1,5 milyon euro'luk bir kaynak ayıracak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Mobotix ve Konica Teknoloji Geliştirme Anlaşması İmzaladı
Mobotix ve Konica Minolta, teknoloji geliştirmek için 1,5 milyon euro'luk bir anlaşma imzaladı.

Teknoloji geliştirme anlaşması ile MOBOTIX; akıllı şehirler, sağlık hizmetleri ve süreç optimizasyonu başta olmak üzere, çeşitli sektörlerde yenilikçi çözümler üretecek. Anlaşmaya göre Konica Minolta, MOBOTIX'in teknoloji geliştirmesi için 1,5 milyon euro'luk bir kaynak ayıracak.

Konica Minolta ve MOBOTIX arasındaki geliştirme anlaşması kapsamında, Konica’nın Japonya, Çin ve Fransa'daki üretim tesisleri ve dağıtım merkezleri gibi çeşitli birimlerine MOBOTIX güvenlik kameraları yerleştirildi.

Konica Minolta Genel Müdürü Yoshiki Fukai, “MOBOTIX, dünya çapında binlerce organizasyon için yenilikçi ve güvenilir bir teknoloji ortağıdır. Bu hedefin ilk aşaması olarak, MOBOTIX teknolojisini globaldeki birimlerimize yayıyoruz. Akıllı şehirler, sağlık hizmetleri, süreç optimizasyonu ve diğer birçok alandaki önemli zorlukları çözmeye yardımcı olacak yenilikçi yeni çözümler yaratmak için amiral gemilerimizin çoğuyla birlikte çalışıyoruz.’’ dedi.

MOBOTIX CEO'su Thomas Lausten, “Konica, insan görüşünün ötesine geçen ve akıllı siber güvenli video sistemleri içinde yenilikler üretme hedefimiz için vizyoner bir şirket. Yenilikçi projeleri desteklemek için araştırma ve geliştirmeye dayanan ortaklığımız, son projelerimizin başarısı ile güçlendi.” dedi.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın