Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Endüstriyel Erişim Kontrolü Piyasası Yükselişte - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Endüstriyel Erişim Kontrolü Piyasası Yükselişte

Erişim Kontrolü Pazarı 2023 yılına kadar 1.03 milyar dolara ulaşacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Endüstriyel Erişim Kontrolü Piyasası Yükselişte
Market Research Future yapılan bir çalışma, terörist saldırıların ve suç faaliyetlerinin sayısındaki artıştan dolayı Endüstriyel Erişim Kontrolünün yükselişe geçtiğini ortaya koydu.

Çalışma, Endüstriyel Erişim Kontrolünü, kısıtlı yerlere yetkisiz erişimden koruyarak güvenlik sağlayan ve çoğunlukla havalimanlarında, sanayilerde, bankalarda, hastanelerde ve diğer tesislerde kullanımda olan bir sistem olarak tanımlıyor. Erişim kontrol sistemlerine, şirketin ihtiyaçlarına bağlı olarak biyometri, akıllı kartlar veya mobil kimlik bilgileri kullanılarak erişilebiliyor.

Çalışma, Endüstriyel Erişim Kontrol pazarının, % 10,8'in üzerinde bir hızla büyüdüğünü ve 2023'te 1.03 milyar dolara ulaşması beklendiğini gösteriyor.

Bulgular, pazarın büyümesinin büyük ölçüde sistemlerin kişiselleştirilmesindeki artışa bağlı olduğunu ortaya koyuyor. Elektronik erişim kontrolü sistemleri; akıllı cihazlar, kilitler ve yönetim sistemleri ile entegrasyonlara ek olarak çeşitli ticari ve endüstriyel tesislere erişmek için önceki nesillere kıyasla çok daha akıllı uygulamalar sunuyor.

Erişim kontrol piyasasının bölgesel analizi, pazar payı açısından Kuzey Amerika'nın pazardaki en büyük bölgelerinden biri olduğunu gösteriyor. Raporda bölgedeki hızlı büyümenin, erişim kontrol çözümlerinin yüksek oranda benimsenmesinin, ayrıca güvenlik sistemlerinde gelişen kaygıların, teknolojik gelişmelerin ve kablosuz teknolojinin yaygınlaşmasından kaynaklandığı ifade ediliyor.

Çalışmaya göre IoT tabanlı güvenlik sistemlerinin benimsenmesi, pazardaki yükselişi de beraberinde getiriyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın