Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha, ISC West 2018'de Yeni Termal Kameraları Tanıtacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha, ISC West 2018'de Yeni Termal Kameraları Tanıtacak

Hanwha Techwin America, bu yılki ISC West fuarında 5 yeni Wisenet termal kamerayı açıklayacağını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha, ISC West 2018'de Yeni Termal Kameraları Tanıtacak
Hanwha Techwin America, bu yılki ISC West fuarında beş yeni IP tabanlı Wisenet termal kameray modelini açıklayacağını duyurdu. Hanwha’ya göre yeni güvenlik kameraları ortam ışığı olmaksızın karanlıkta veya duman ve sis gibi zorlu ortamlarda mükemmel görüntü kalitesi sağlıyor.

Kameralar, 13/19 / 35mm lensler opsiyonel olarak sunulurken, hem bullet hem de PT montajlarında mevcut olarak geliyor. Ayrıca SD / SDHC / SDXC bellek yuvasından 256GB'a kadar dahili depolama, gyro sensörleri ve H.264 / 265 tabanlı WiseStream II sıkıştırma teknolojisi ile dijital görüntü sabitleme içeriyor.
Şirkete göre yeni termal kameralar, kurcalama ve sarsıntı tespiti, loitering, yön bulma, ses algılama, cam kırılma ve çığlık sınıflandırma gibi gelişmiş analizler sunmak için Wisenet 5 çipi ile güçlendiriliyor.

Hanwha Techwin Amerika başkanı Kichul Kim, “Yeni termal kamera modellerinin benzersiz bir yönü, çerçevedeki sıcaklık değişimlerini tespit etme yeteneklerdir. Termal sensörlerin endüstri lideri Wisenet 5 yonga seti özellikleri ile birleştirilmesi, pazara yeni bir performans ve analiz seviyesi getiriyor. Karanlıkta görmek yeterli değildir. Müşterilerimiz sektör lideri zeka özelliklerini de istiyorlar. ” diyor.

Hanwha termal kamera modelleri: TNO-4051T (35mm sabit lens), TNO-4050T (35mm sabit lens), TNO-4041T (19mm sabit lens), TNO-4040T (19mm sabit lens) ve TNO-4030T (13mm sabit lens)

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın