Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vicon Yeni Cruiser SN673V-C PTZ Dome Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vicon Yeni Cruiser SN673V-C PTZ Dome Kamera

Kamera gelişmiş video analizi, gizlilik maskeleme, görüntü çevirme, buğu çözme özeliği ve 2 yönlü ses özellikler ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vicon Yeni Cruiser SN673V-C PTZ Dome Kamera
Vicon, 1080P day / night, H.265 kamerayı 23X optik zoom ile birleştiren yeni Cruiser SN673V-C outdoor PTZ dome kamera modelini tanıttı. 360o sürekli rotasyon ve -5o ila 90o eğim aralığına sahip kamera, görüntü kalitesi ve hassasiyetiyle, her yönde kapsama alanı sunuyor.

Yeni nesil Cruiser modeli, 60 metreye kadar mesafeleri destekleyen senkronize IR aydınlatıcılara sahip. Kamera içi video içerik analizi; sistem operatörlerini kurcalama, video hareketi ve saldırı tespitine karşı uyarıyor. Quad akış özelliği, dosya boyutlarını ve bant genişliğini önemli ölçüde azaltan H.265 sıkıştırma teknolojisini içeriyor.

IK10 derecesine sahip, darbeye dayanıklı bir kamera olan Cruiser SN673V-C birçok montaj aksesuarı ile tüm montaj seçeneklerine uygun olarak geliyor. Kamerada programlanabilir 256 ön ayar, 8 tur, dört alarm girişi ve bir alarm çıkışı bulunuyor. Üst düzey özellikler arasında ise video analizi, gizlilik maskeleme, görüntü çevirme, buğu çözme özeliği ve 2 yönlü ses yer alıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın