Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Alarm İzleme Pazarı 2023 Yılında 59 Milyar Doları Aşacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Alarm İzleme Pazarı 2023 Yılında 59 Milyar Doları Aşacak

Tahmin dönemi boyunca, konut binaları, alarm teknolojileri pazarında daha büyük bir paya sahip olacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Alarm İzleme Pazarı 2023 Yılında 59 Milyar Doları Aşacak

MarketsandMarketstarafından yayınlanan yeni pazar araştırması raporuna göre, küresel alarm sistemleri pazarının, 2018 ve 2023 arasında % 5.5 CAGR büyüme ile 59,83 Milyar Dolar seviyesine ulaşması bekleniyor.


 


Alarm izleme pazarının büyümesini yönlendiren başlıca faktörler arasında, güvenlik sistemlerinin yaygınlaşması, akıllı evlerin ve ev otomasyon sistemlerinin popülerliğinin artması ve bu sistemleri kullanan kullanıcıların cazip sigorta poliçesi indirimlerinden yararlanması gösteriliyor.

Kablolu telekomünikasyon ağı, 2017 yılında alarm izleme pazarında en büyük altyapı payına sahip

Kablolu telekomünikasyon ağı veya PSTN, mevcut alarm izleme sistemlerinde en yaygın kullanılan iletişim teknolojisidir olarak öne çıkıyor. Eski bir sistem olan PSTN, büyük bölgelerde yaygın olarak kullanılıyor. Çoğu eski alarm izleme sistemi PSTN'den yararlanıyor. Ancak yüksek maliyet ve karmaşıklık nedeniyle altyapı değişikliği ve yeni teknolojilere geçme olasılığı yakın vadede öngörülmüyor.

Tahmin dönemi boyunca, konut binaları, alarm teknolojileri pazarında daha büyük bir paya sahip olacak

Rapora göre konut binalarında, ev güvenlik sistemlerine olan talebin artması, tahmin dönemi boyunca alarm sistemlere olan talebi artıran başlıca faktör olarak öne çıkıyor. Artan gelir seviyesi, artan güvenlik talebi ve konut sigortası poliçelerindeki indirim uygulamaları, konut sektöründeki alarm izleme sistemlerinin benimsenmesini sağlayan en önemli faktörlerden bazıları olarak sıralanıyor.

Kuzey Amerika , tahmin döneminde alarm izleme pazarının en büyük payını elinde tutuyor

Rapora göre Kuzey Amerika , dünyanın en büyük çokuluslu şirketlerine ev sahipliği yaptığı için alarm teknolojisinin gelişimi ve geliştirilmesinde ön planda yer alıyor. Küresel alarm izleme pazarında faaliyet gösteren lider oyuncuların çoğu bu bölgede bulunuyor.

Yeni ve gelişmiş teknolojiler açısından uzaktan izleme, ev otomasyon sistemleri ve Nesnelerin İnterneti alanındaki Ar-Ge çalışmalarının artması, Kuzey Amerika'daki pazar büyümesini sağlayan başlıca etmenler olarak karşımıza çıkıyor. Akademik ve endüstri seviyelerinde ortaya çıkan Ar-Ge faaliyetleri, Kuzey Amerika'da ekipman izleme, alarm izleme, çevre izleme ve tıbbi ekipman izleme dahil olmak üzere alarm izleme uygulama alanlarını genişletiyor.

En büyük oyuncular

Rapor, ayrıca alarm sistemleri pazarındaki en çok umut vaat eden üreticileri de sıralıyor. Alarm izleme pazarındaki kilit oyuncular arasında ADT, Moni, Honeywell, Securitas, UTC, Schneider, Johnson Controls, Vivint, Vector Security ve Bosch yer alıyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın