Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell, Yangına Dayanıklı Alarm Kontrol Paneli Fire-Lite - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell, Yangına Dayanıklı Alarm Kontrol Paneli Fire-Lite

Fire-Lite Endurance Serisinde yeni yangın alarm kontrol paneli; ES-50X ve ES-200X yer alıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell, Yangına Dayanıklı  Alarm Kontrol Paneli Fire-Lite
Honeywell , güvenlik profesyonellerine küçük ve orta ölçekli yangın sistemlerini tasarlamak için daha fazla seçenek sunan Fire-Lite adresli yangın alarm kontrol panellerini duyurdu

Fire-Lite Endurance Serisinde çift yönlü iletişim, programlanabilir butonlar, kombine yangın ve CO adreslenebilir algılama desteği sunan iki yeni yangın alarm kontrol paneli (ES-50X ve ES-200X) yer alıyor.

Endurance Serisi, çift iletişim için yerleşik IP ve POT'lerin yanı sıra daha uzun yedekleme ve ek güvenilirlik için hücresel araçlar ile daha fazla iletişim seçeneği sunuyor. Her iki  alarm paneli de rutin görevleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için dört adet programlanabilir düğme, kolay programlama ve ürün yazılımı güncellemeleri için bir USB bağlantı noktasına sahip.

Yeni paneller, yerleşik bir kablosuz ekran sürücüsü ve kurulumda bayilere zaman ve para tasarrufu sağlayan SWIFT kablosuz işlem olanağı sunuyor. SWIFT kablosuz sistemlerin kurulumunu kolaylaştırıyor ve tarihi yapılar, yüksek tavanlı binalar veya pahalı kablolama gerektiren diğer karmaşık yapılar gibi zorlu uygulamalar için ideal olduğu belirtiliyor.

Honeywell Ev ve Bina Teknolojileri Pazarlama Direktörü Susan Adam, “Basitlikle güvenilirlik, yaşamları koruma konusunda önemli bir kombinasyondur. Daha fazla seçenek uzmanlar için daha fazla karmaşıklık anlamına gelebiliyor. Ancak Fire-Lite portföyünün sadeliği müşteri tabanımız için önemli bir özellik. Yeni Fire-Lite Endurance panelleri, gelecek nesil adreslenebilir yangın alarm kontrol panelleridir.’’ dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın