Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ONVIF 20.000 Dolarlık Yeni Uygulama Yarışmasını Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ONVIF 20.000 Dolarlık Yeni Uygulama Yarışmasını Duyurdu

Adaylar 26 Mart-3 Mayıs arasında başvurularını yapabilecek. Sonuçlar ise Haziran ayı sonunda açıklanacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ONVIF 20.000 Dolarlık Yeni Uygulama Yarışmasını Duyurdu
IP tabanlı fiziksel güvenlik ürünleri için önde gelen küresel standardizasyon girişimi olan ONVIF, açık kaynak kodlu uygulamalar geliştirmek için bir teknoloji yarışması olan ONVIF Open Source Spotlight Challenge 'ı duyurdu.  Yarışma ile küresel güvenlik sorunlarının çözümüne yardımcı olacak yenilikçi IP video akışı uygulamalarının geliştirilmesi hedefleniyor.

BeMyApp ile birlikte sunulan ve iki ay sürecek olan yarışma, tüm platformlardan kolay ve güvenli kimlik doğrulaması sağlayan, video akışı için açık kaynaklı mobil veya masaüstü uygulamaları oluşturmak üzere ONVIF tarafından sağlanan protokolü kullanacak.
Geliştiriciler, Profil T standardı üzerinden Axis Communications, Bosch Güvenlik Sistemleri, Dahua Teknoloji, Hikvision ve Uniview'in çevrimiçi prototip kameralarına bağlanacak.

Bir dizi video eğitim aracını kullanacak olan katılımcılar Windows üzerinde C #, Apple'da iOS, Android'de Java veya bir IP kameraya bağlanan tarayıcıda JavaScript kullanarak nasıl bir uygulama oluşturacaklarını öğrenecekler. En yenilikçi güvenlik uygulamasını sunan katılımcılar a 20.000 dolarlık ödül havuzundan, ödüller kazanma fırsatına sahip olacak.

Sonuçların değerlendirilmesi yenilikçilik, uygulanabilirlik ve işlevsellik gibi kriterlere göre yapılacak. Adaylar 26 Mart-3 Mayıs arasında başvurularını yapabilecek. Sonuçlar ise Haziran ayı sonunda açıklanacak.

ONVIF Hakkında
2008 yılında kurulan ONVIF, IP tabanlı fiziksel güvenlik ürünleri için birlikte çalışabilirliği destekleyen lider bir endüstri forumudur . Organizasyon, 9.000'den fazla Profil uyumlu ürüne sahiptir. Video akışı için Profil S, kayıt ve depolama için Profil G, fiziksel erişim kontrolü için Profil C, geliştirilmiş kullanıma hazır işlevler için Profil Q, daha geniş erişim kontrolü yapılandırması için Profil A ve yeni gelişmiş akış için Profile T Release Candidate profilleri bulunmaktadır.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın