Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Invixium IXM TITAN Multimodal Biyometrik Çözümünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Invixium IXM TITAN Multimodal Biyometrik Çözümünü Duyurdu

Yeni IXM TITAN, Invixium'un çobugüne kadar tasarlanmış en gelişmiş biyometrik ürün olarak tanıtılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Invixium IXM TITAN Multimodal Biyometrik Çözümünü Duyurdu
Biometrik çözümlerinin yenilikçi markası Invixium, yeni multimodal kimlik doğrulama teknolojisini, ISC West 2018'de tanıtacak.

Yeni IXM TITAN, Invixium'un çok amaçlı kimlik doğrulama çözümlerindeki uzmanlığını yansıtan, bugüne kadar tasarlanmış en gelişmiş biyometrik ürün olarak tanıtılıyor. Biyometrik modalite, parmak izi kimlik doğrulamasıyüz tanıma özelliği ile donatılan IXM TITAN, erişim kontrolü, görüntülü interkom ve video gözetim özelliklerini, tek bir cihazda birleştiriyor. TITAN, çok yönlü uygulamaları, kullanım kolaylığı ve  işlemci gücü ile geleneksel biyometrik cihazlardan açıkça ayırt edilebilen estetik tasarımıyla öne çıkıyor.

Invixium CEO'su Shiraz Kapadia “TITAN'ı ikonik bir biyometrik ürün olarak tasarladık. Lüks evlerde ve kurumlarda kurulabilecek kadar güzel, en zorlu ortamlarda için son derece dayanıklı. IoT bağlantılı bir cihaz olarak fütüristik, multimodal ve çok faktörlü kimlik doğrulama çok yönlülüğü ile güvenlik odaklı bir ürün tasarladık. IXM TITAN, Invixium için bir kilometre taşıdır.”dedi.

TITAN'ın etkileyici özellikleri 11-13 Nisan tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleşecek olan ISC West 2018’de tanıtılacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın