Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Libelium Yeni Akıllı Park Sensörünü Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Libelium Yeni Akıllı Park Sensörünü Duyurdu

Yeni sensör, çift algılama sistemi ile 10 yıldan daha fazla kullanım ömrüne sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Libelium Yeni Akıllı Park Sensörünü Duyurdu
Libelium, yeni, geliştirilmiş akıllı park sensörü ile mevcut park yerlerini tespit ederek % 99 doğruluk oranı elde edebiliyor.

Liberalum akıllı park teknolojisi, alışveriş merkezleri gibi yerlerde ücretsiz park yerlerini izlemek için Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi farklı ülkelerde, birçok şehirde kullanılıyor. Sensörler ayrıca, trafik sıkışıklığını azaltmak, trafiği düzene koymak ve otopark alanlarına erişimi iyileştirmek amacıyla, park alanlarında yol yüzeyine monte ediliyor.

Libelium’un yeni sensörü, Sigfox / LoRaWAN çift kablosuz iletişim protokollerini içeren iki farklı algılama sistemine sahip. Akıllı park cihazı, alınan sinyal gücünü değerlendiren bir bulut yazılım sistemi ile desteklenen, manyetik algılama sistemi üzerinden çalışıyor. İkili algılama sistemi, optimum koşullar altında % 99'a kadar doğruluk sağlayabiliyor.

Yüzeye veya yere monte edilebildiği için iki katlı kurulum uygulamalarına izin veren sensör, kış aylarında kar yağışı alan yerler veya hırsızlığı önlemek için kullanılan projelerde özel olarak talep ediliyor.

CE ve FCC onaylı yeni sensör sistemi, uzun menzil ve düşük güç tüketimi sağlamak için LPWAN radyo teknolojileri ile uyumluluğa sahip olarak geliyor. Sistemin benzersiz bir özelliği olarak, her iki radyo teknolojisinin aynı anda kullanılmasına ya da kolayca diğerine geçmesi gösteriliyor.

Akıllı park sensörü fabrikadan önceden programlanmış olarak geliyor ve Libelium'un Akıllı Cihazlar Uygulaması ile birkaç saniye içinde yapılandırabiliyor. Sensörler bir kez kurulduktan sonra, Uzaktan Kurulum Sistemi ile kullanıcının kolayca kontrol etmesine ve tüm parametreleri Cloud'dan yeniden yapılandırmasına izin veriyor.

Akıllı park sensörleri, yüksek kapasiteli pilleri sayesinde on yıldan uzun bir sürede kesintisiz çalışabiliyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın