Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Agent Vi, Gerçek Zamanlı Anomali Tespit Özelliğini Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Agent Vi, Gerçek Zamanlı Anomali Tespit Özelliğini Başlattı

Agent Vi Anomaly Detection, 13-17 Nisan 2018'de Las Vegas’ta gerçekleşecek olan ISC West'te, Axis standında sergilenecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Agent Vi, Gerçek Zamanlı Anomali Tespit Özelliğini Başlattı
Video analiz çözümlerinin küresel tedarikçisi Agent Video Intelligent (Agent Vi), Agent Vi'nin bulut tabanlı SaaS yazılımı innoVi'nin bir parçası olarak, Anomaly Detection özelliğini duyurdu.

Agent Vi’nin, yapay zeka araştırmaları ve video analiz çözümleri konusundaki 15 yıllık deneyimi ile birleştiren yeni ''Anomali Algılaması'', atipik olaylara karşı kullanıcıları anında uyaran bir kendi kendine öğrenme sistemi olarak tanıtılıyor.

InnoVi'nin Anomali Algılaması, her boyuttaki güvenlik sistemleri ile uygulanabilirken, özellikle akıllı şehirler gibi büyük ölçekli dağıtımlar için özellikle öne çıkıyor. Agent Vi Anomaly Detection bir sahnedeki düzenli hareketi ve trafiği hızlı bir şekilde öğrenebiliyor. Trafik kazası veya kesinti gibi düzensiz olaylara karşı uyarıda bulunabiliyor.

innoVi, güvenlik kamerasının görüş alanındaki tüm nesneleri algılayarak meta verilere dönüştürüyor ve daha sonra nesne türlerini, hareket modellerini ve modelleri keşfetmek için meta verileri analiz ediyor. Anomali Algılama, sahneyi gerçek zamanlı olarak sürekli olarak analiz ederken, kullanıcıları, algılanmamış olabilecek düzensiz olayları tespit etmek ve uyarmak için öğrenilen modellerle karşılaştırıyor. Böylece, kullanıcı tarafından herhangi bir manuel kural yapılandırma ve test etme ihtiyacını ortadan kaldırılıyor.

Agent Vi Anomaly Detection, 13-17 Nisan 2018'de Las Vegas’ta gerçekleşecek olan ISC West'te, Axis standında sergilenecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın