Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bosch'un Yeni Bulut Tabanlı Servisi In-Store Analytics - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bosch Güvenlik Sistemleri Bulut Tabanlı In-Store Analytics'i Tanıttı

Bosch Güvenlik Sistemleri, perakendeciler için özel olarak geliştirilen bulut tabanlı In-Store Analytics çözümünü tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bosch Güvenlik Sistemleri Bulut Tabanlı In-Store Analytics'i Tanıttı
Bosch'un bulut tabanlı yeni In-Store Analytics servisi, alışveriş yapanların bir mağazada nasıl hareket ettiklerine ve etkileşime girdiklerine dair ayrıntılı bilgi sağlamak için akıllı IP kameralar tarafından üretilen konum verilerini kullanıyor. Bulut tabanlı hizmet veren In-Store Analytics, perakende yöneticilerine operasyon verimliliği müşteri katılımı ve satışların artırılması için mağaza trafiğinden elde edilen değerli veriler sunuyor.

Çözümün bir parçası olarak, yüksek çözünürlüklü, panoramik Bosch IP kamera sistemi ve alışveriş yapan kişilerin hareketlerinden konum verilerini oluşturmak için Akıllı Video Analizi kullanıyor. Bu veriler daha sonra direkt olarak Bosch Güvenlik bulutuna gönderiliyor. In-Store Analytics kamera sayısının yüksek olduğu mağazalar için yoğun trafik verilerinin sunulmasına olanak tanıyor. Bu çözüm sayesinde büyük perakende mağazaları ve çok mağazalı büyük zincirleri bile kapsayacak şekilde kolayca ölçeklenebiliyor.

Bosch Security bulutundaki konum verileri, bir web arayüzü aracılığıyla perakendeci ile paylaşılıyor ve perakendecinin veri deposuna da import edilebilen performans sonuçlarına dönüştürülüyor. Sezgisel web arayüzü, kullanıcıların işlemlerini uzmanlık gerektirmeksizin, kolayca yapabilmelerini sağlıyor. Perakende yöneticileri için özelleştirilmiş bir web arayüzü sunan In-Store Analytics’in gelecekte operasyonlar ve kayıp önleme için de arayüzler sunması planlanıyor.

In-Store Analytics satıcıların daha bilinçli kararlar alabilmesi içim alışveriş trafiği ve davranış analizi verilerini sağlıyor. Perakende ürünlerin satışı çoğu zaman, ürünlerin mağazadaki yerlerine ve alışveriş yapan kişilerin mağaza içi gezintilerinde öğeleri hangi noktadan gördüklerine bağlıdır. In-Store Analytics perakendecilerin, alışveriş yapanların nasıl hareket ettiklerini ve yönlendirildiklerini belirleyebilmeleri için akış analizi gibi mağaza trafik görüntüleme araçları sunuyor. Analizler ile alışveriş alanlarının yoğunlaştığı ve durgunlaştığı noktalar belirlenirken, alışveriş yapan kişilerin sayılarına ve davranışlarına dayalı olarak, personelin katılım süreleri ve ücretleri gibi performans metrikleri sağlanıyor. Böylece mağazacıların mağazadaki her bir ekranın performansını değerlendirmesine yardımcı oluyor.

Bosch Güvenlik Sistemleri Bölgesel Pazarlama Müdürü Chris Larcinese, "Uygulanabilir verilerin değerini vurgulayan In-Store Analytics, perakendecilerin verilerine dayanarak geliştirildi. İlk pilot projelerden elde edilen sonuçlar, perakendecilere önemli performans göstergelerini izleyip ölçebilecek ve müşteri katılımını artıracak hayati önem taşıyan bilgiler edinebilme imkânı sağladı. " dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın