Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Global Güvenlik Kamerası Pazarı 29 Milyar Dolara Ulaşacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Global Güvenlik Kamerası Pazarı 29 Milyar Dolara Ulaşacak

CCTV Kamera Pazarı: Global Endüstri Analizleri 2017-2025 Tahminleri'' raporu yayınlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Global Güvenlik Kamerası Pazarı 29 Milyar Dolara Ulaşacak
Persistence Market Research tarafından hazırlanan yeni bir araştırma raporu, küresel güvenlik kamerası pazarının gelecek senaryosunu gözler önüne seriyor. Raporda “CCTV Kamera Pazarı: Global Endüstri Analizleri 2017-2025 Tahminleri” başlıklı analizlere göre küresel CCTV kamera pazarının 2025 yılı sonunda 29 Milyar ABD Doları'nın üzerinde bir piyasa değerine ulaşması bekleniyor. Tahmin döneminde% 15,7'lik bir CAGR seviyesinde artış öngörülüyor.

Dikkat çekici büyümenin nedenleri olarak, hem konut hem de ticari alanlardaki artan güvenlik endişeleri ve ileri teknolojiye sahip kameraların pazara sunulması gösteriliyor.

Küresel pazardaki şirketler, güvenlik kameralarının uygulama alanını genişletmek için daha önce kullanılmayan alanlara ulaşmaya odaklanıyor. Bu genişlemenin şirketlerin müşteri tabanlarını iyileştirmelerine yardımcı olması bekleniyor. Raporda, gelişmekte olan bölgelerdeki pazarların büyük bir büyüme potansiyeline sahip olduğunun altı çiziliyor. Pazarın fiyata duyarlı olması nedeniyle, üreticilerin kamera fiyatlarını düşürebileceği vurgulanıyor.

Rapora göre Asya Pasifik pazar büyüklüğü ve büyüme hızı bakımından diğer bütün bölgeler arasında lider olarak yer alıyor. Bölgenin, 2025 yılı sonunda% 17,1'lik bir CAGR ile büyüyerek 11 milyar ABD Doları'nın üzerinde bir piyasa değerine ulaşması bekleniyor. Kuzey Amerika bölgeler arasında ikinci sırayı alırken, tahmin dönemi boyunca cazip bir bölgesel pazar olması öngörülüyor.

Rapordan bazı başlıklar
• Rapora göre Asya Pasifik pazar büyüklüğü ve büyüme hızı bakımından diğer bütün bölgeler arasında lider olarak yer alıyor. Bölgenin, 2025 yılı sonunda% 17,1'lik bir CAGR ile büyüyerek 11 milyar ABD Doları'nın üzerinde bir piyasa değerine ulaşması bekleniyor.
•  Kuzey Amerika bölgeler arasında ikinci sırayı alırken, tahmin dönemi boyunca cazip bir bölgesel pazar olması öngörülüyor. 
• Kamera türleri olarak incelendiğinde, dome kamera modellerinin tahmin döneminde% 17.1 büyüme ile 2025 yılı sonuna kadar 10 Milyar doların  üzerindehki bir pazar büyüklüğü ile son derece kazançlı bir segment olması bekleniyor.
• Teknolojiye dayalı olarak bakıldığında, IP kamera segmenti piyasada en yüksek büyüme hızına, analog kamera ise tahmin döneminde en yüksek pazar büyüklüğü ne sahip.
• Son kullanıcı açısından, konut segmenti en yüksek büyüme oranı ile pazara hakim olurken, ticari segment tahmin döneminde en yüksek pazar hacimi ile öne çıkıyor.
 


Bu Haberin Yorumları ( 2 )
bu güzel araştırma raporlarını paylaştığınız için teşekkür ederiz.

pazar büyüyecek bakalım biz büyüyecek miyiz




Yorum Yazın