Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
COPTRZ Güvenlik Endüstrisinin İlk Drone Algılama Sistemini Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

COPTRZ Güvenlik Endüstrisinin İlk Drone Algılama Sistemini Başlattı

Sistem, bir operatörün 40 km'ye kadar olan hava sahasındaki dronlardan verileri takip etmesini sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
COPTRZ Güvenlik Endüstrisinin İlk Drone Algılama Sistemini Başlattı
İngiltere'nin lider ticari drone çözüm sağlayıcısı COPTRZ, yetkisiz dron tehdidinden korunmak için tasarlanmış anahtar teslimi keşif çözümünü duyurdu.

DJI ve AeroScope algılama sistemleri ile ortaklaşa başlatılan sistem, bir operatörün 40 km'ye kadar olan hava sahasındaki dronlardan gelen telemetri verilerini takip etmesini sağlıyor. Çözüm, güvenlik ekiplerine, dron saldırılarına karşı hızlı ve etkili bir şekilde koruma sağlamak için gereken verileri sağlayan bir drone plaka algılama sistemi olarak tanıtılıyor.

Dron ve uzaktan kumanda arasındaki mevcut iletişim hattını keserek, UAV seri kodu, marka, model, hız, enlem ve yer kontrolörü konumu gibi gerçek zamanlı kimlik bilgilerini yayınlayan kapsamlı çözüm, operatörün drone tehdidine karşı önlem almasını ve pilotu yakalamak için güvenlik ekiplerinin alana gönderilmesini sağlıyor.

COPTRZ'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Steve Coulson şöyle açıklıyor: “ Son yıllarda dron endüstrisi katlanarak büyüdü. Günümüzde neredeyse tüm dikey sektörlerde büyük etki yarattıklarını görüyoruz. Buna rağmen, gökyüzündeki uçakların artması, özellikle yüksek profilli olayları çevreleyen hava sahasında önemli güvenlik endişelerine neden oluyor. COPTRZ ticari dron endüstrisinin gelişmesine öncülük etmeye devam edecektir. Ancak bunu yapabilmek için yasal ve yasadışı drone kullanımı arasındaki farkı tanımlamamız gerekmektedir. AeroScope yasadışı drone aktivitesinin tehdidini önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.’’ dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın