Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ASSA ABLOY, Yeni VingCard E100 Modelini Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ASSA ABLOY, Yeni VingCard E100 Modelini Piyasaya Sürdü

VingCard E100, bir bina veya tesisin tamamında gelişmiş, güvenlik erişimi sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ASSA ABLOY, Yeni VingCard E100 Modelini Piyasaya Sürdü
Assa Abloy konukseverlik sektörü için özel olarak tasarlanmış elektronik, VingCard E100 kilidinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Resmi olarak Şubat ayında, EMEA bölgesinde kullanıma sunulan VingCard E100, bir bina veya tesisin tamamında gelişmiş, güvenlik erişimi sağlıyor. Ofis ve otel personeli alanlarında bulunan kapıların farklı konfigürasyonları, genellikle daha yeni kapı kilitleme çözümlerinin uygulama alanını sınırlıyor. E100 ise dar ve minimalist tasarımı sayesinde bu gibi konulara işlevsel bir çözüm sunuyor. Hem DIN hem de SIS uyumluluğu ile E100 alüminyum çerçevelerde dar kilitli kasalara sahip kapılarda uygulanabiliyor. İhtiyaç duyulması halinde sürgülü kapılara da monte edilebiliyor.

ASSA ABLOY Hospitality Departmanı Ürün Müdürü Jon Engebretsen, “ VingCard E100, RFID güvenlik teknolojisinin birçok avantajını, teknolojinin daha önce kullanılmadığı, farklı alanlara genişletmek için özel olarak tasarlandı." dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın