Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Synectics, C2000 ve C3000 COEX Kamera İstasyonları Meksika Körfezinde - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Synectics Sistemleri Meksika Körfezi'ndeki Dev Yüzen Platformlarda Kullanılacak

Synectics C2000 ve C3000 COEX kamera istasyonları ve Synergy 3, yüksek bütçeli offshore petrol ve gaz projelerinde kullanılacak

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Synectics Sistemleri Meksika Körfezi'ndeki Dev Yüzen Platformlarda Kullanılacak
Dünyanın en zorlu ortamları için uçtan uca entegre güvenlik ve gözetim çözümleri geliştiren Synectics, C2000 ve C3000 COEX kamera istasyonları ve komuta ve kontrol yazılımı Synergy 3'ün ABD'nin Meksika Körfezindeki yüzen platformlarında güvenliği sağlayacak. Proje kapsamında üç LNG yüzer depolama birimi (FSRUs) ve iki büyük ham petrol taşıyıcısı (VLCC) yer alıyor.

Meksika Körfezi'nin geliştirilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında hem tehlikeli hem de güvenli bölgeleri izlemek için entegre güç kaynağına sahip 37 adet Full HD Class 1, Division 1 COEX ™ C3000 kamera istasyonları kurulacak. Synectics'in COEX kameraları farklı iklim ve ışık koşullarında, görüntülerin kesintisiz ve güvenilir bir şekilde yakalanması için dünyanın en zorlu petrol ve doğalgaz tesislerinin yanı sıra derin su platformlarında da yaygın bir şekilde tercih ediliyor. CSAus, ATEX ve IECEx de dahil olmak üzere uluslararası standartlara göre belgelendirilmiş yüzen platformda konuşlandırılan C3000 tehlikeli alan kamera istasyonları, Synectics'in yeni başlattığı entegre güç bazlı teknolojiyi kullanacak.

Synectics'in kumanda ve kontrol yazılımı Synergy 3 tarafından yürütülen uçtan uca gözetim çözümünün bir parçası olarak FSRU'lar ve VLCC'lerde, COEX C2000 ve C3000 kamera istasyonlarının kombinasyonundan faydalanılacak. Kamera kontrolü, video oynatımı ve güvenli olay yönetimi sunmanın yanı sıra, Synergy 3, sabit ve yüzen gemilerin gözetim verilerini, durumsal farkındalığı ve tehdit algılanmasını iyileştirmek amacıyla radar ve AIS gibi üçüncü parti sistemlerle entegrasyonu sağlayacak.

Synectics Petrol ve Doğalgaz Bölüm Direktörü Darren Alder "Petrol ve gaz endüstrisi için son birkaç yıl oldukça zorlu geçti. Bu süre zarfında uçtan uca özel çözümler ve uzman teknoloji sunarak önemli sözleşmeleri sağladık. Deniz güvenliği ve gözetiminin benzersiz gereksinimleri, işimizde en güçlü olduğumuz yanımızı oluşturuyor. Sektörün en önde gelen isimleriyle yaptığımız yeni sözleşmeler bunun bir yansımasıdır. Azalan derin su maliyeti eğrisi ve LNG tedarik zinciri altyapısında artan yatırımlar, güvenlik açısından müşterilerimize değer katma kabiliyetimizi ortaya koyuyor. "dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın