Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Milestone, Device Pack 9.6a'yı Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Milestone VMS, Device Pack 9.6a'yı Piyasaya Sürdü

Device Pack 9.6a Axis kameraların yönetimini kolaylaştıran, önemli eklentilerle beraber geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Milestone VMS, Device Pack 9.6a'yı Piyasaya Sürdü
Ağ bağlantılı video yönetim yazılım üreticisi Milestone Systems, Milestone XProtect video çözümlerini kullanan iş ortakları ve müşteriler için Device Pack 9.6a'yı piyasaya sundu. Device Pack, yeni donanımları desteklemek için XProtect video yönetimi için yazılım güncellemeleri içeriyor ve çoğu kullanıcı için indirme işlemlerini az aza indiren, modüler cihaz paketlerini destekliyor.

Milestone ve Axis kullanıcı deneyimini geliştiriyor
Milestone, bu yılki global Milestone Topluluk Etkinlikleri'nde, Axis kameraların XProtect VMS’de kullanılabilirliğini düzenleyen, AXIS Optimizer eklentisini duyurdu. Yeni eklenti, Axis cihazlarla ilgili Axis eklentilerinin yönetim sürecini optimize ediyor. Kullanıcılar XProtect ile çalışan Axis cihazları için gerekli tüm eklentileri aramak, indirmek, kurmak ve yapılandırmak için otomatik yönetim aracından yararlanabiliyor. Böylece, geleneksel manuel yönetime kıyasla dönemli ölçüde zamandan ve emekten tasarruf sağlıyor.

AXIS Optimizer dewarping, çevre güvenliği gibi çeşitli yönetim özelliklerinin yanı sıra, kamera komutlarına kolay erişim sağlayan yeni bir menü seçeneği ile geliyor.  Paket içerisinde yer alan AXIS D2050-VE modeli için sunulan özel eklenti ile radar cihazının kontrol arayüzüne Milestone Smart Client'dan doğrudan erişilmesini sağlayarak, cihazın kesintisiz ve kolay bir şekilde yönetilmesi sağlanıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın