Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon, ''Avigilon Blue'' Bulut Platformunu Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon, ''Avigilon Blue'' Bulut Platformunu Başlattı

Avigilon, geçtiğimiz aylarda duyurduğu bulut platformunun hizmet vermeye başladığını açıkladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon, ''Avigilon Blue'' Bulut Platformunu Başlattı
Güvenlik çözümleri sağlayıcısı Avigilon, yeni ''Avigilon Blue '' bulut servis platformunu duyurdu.

Avigilon Blue, Avigilon iş ortakları ve müşterileri için özel olarak tasarlanmış güvenlik ve gözetim için güçlü ve gelişmiş bir bulut hizmet platformu olarak sunuluyor. Avigilon Blue'nun ilk sürümü, patentli Avigilon kendi kendine öğrenen video analiziyle desteklenen video gözetimi için yönetilebilen çeşitli hizmetlerden oluşuyor. Platform, iş ortaklarının daha az kaynakla daha fazla müşteriye uzaktan bağlanarak, hizmet verilmesini sağlıyor.

Müşteriler açısından bakıldığında ise Avigilon Blue çok sayıda işlevsel özellikle geliyor. Son kullanıcılar, platform üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde sistemlerine erişebiliyor. Akıllı bildirimler, sistem yükseltmeleri ve doğrudan buluttan aktarılacak yeni özelliklerle kullanıcı dostu pratik bir yaklaşım benimseniyor.

Microsoft Azure tarafından desteklenen Avigilon Blue, kurumsal düzeyde güvenlik ve global ölçek sunan, küresel bir güvenilir veri merkezi ağı üzerinden oluşturulan, dağıtılan ve yönetilen bulut hizmetlerinden yararlanıyor.

Avigilon Başkanı ve Operasyon Direktörü James Henderson, “Avigilon Blue ile heyecan verici yeni bir teknoloji platformu ve iş modeli başlatıyoruz. Ortaklarımıza, işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için, müşteri aboneliklerine dayanan ve aylık getirisi olan sürekli bir gelir modeli sunuyoruz. Platform genişledikçe, ortaklarımıza ve müşterilerine ek hizmetler, yeni değerler ve performans sunan yeni hizmetler eklemeye devam edeceğiz.’’ dedi.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın