Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
MOBOTIX Kaktüs Konsept İndirilebilir Hale Geldi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

MOBOTIX Kaktüs Konsept İndirilebilir Hale Geldi

Kılavuz, MOBOTIX web sitesinde ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
MOBOTIX Kaktüs Konsept İndirilebilir Hale Geldi
Mobotix, geçtiğimiz haftalarda duyurduğu, kapsamlı güvenlik çözümü Kaktüs Konsept’in kullanıcıların erişimine hazır hale geldiğini duyurdu.

Mobotix kısa bir süre önce, dijital, yüksek çözünürlüklü ve ağ tabanlı video güvenlik sistemleri için maksimum siber güvenliğin nasıl sağlanabileceğini ana hatlarıyla açıklayan Siber Koruma Kılavuzu'nu tanıttı. Siber Koruma Kılavuzu ile donanım ve yazılımlara karşı internet üzerinden yürütülen ve sürekli artan saldırılara karşı Mobotix kullanıcılarının desteklenmesi amaçlanıyor.

Bilgisayar korsanları hassas verilere erişmek için öncelikli olarak, dijital savunma hattındaki en zayıf bağlantılara odaklanıyor. Ip kameraların ve güvenlik sistemlerinin yaygınlaşması, doğal olarak bu sistemleri korsanlar için önemli hedefler haline getiriyor.
Mobotix Kaktüs Konsept adını verdiği yeni Siber Koruma kılavuzu ile yöneticilerin güvenli sistem yapılandırmalarını nasıl uygulayabileceğini, tüm video altyapısını üçüncü taraf erişimine karşı en iyi şekilde korumak için dikkate alınması gereken bileşenler (kamera, VMS, NAS) için tüm yapılandırma adımlarını içeriyor.

Kaktüs Konsept Nedir?

Kaktüs Konsepti, MOBOTIX ürünlerini, bütünsel bir yaklaşımla siber saldırı tehdidine karşı korumak için sunulan çeşitli araç ve eğitimlerden oluşuyor. Siber Koruma Kılavuzu, hacker saldırılarına karşı mümkün olan en güvenlikli video sisteminin yapılandırılmasını sağlayan MOBOTIX Kaktüs Konseptinin bir parçası olarak sunuluyor. Kılavuzda ana hatları verilen önlemler, Mobotix müşterilerine ve iş ortaklarına video gözetimi ve erişim kontrolü yoluyla, sistem güvenliği konusunda destek sağlıyor.

Kılavuz, MOBOTIX web sitesinde ücretsiz olarak indirilebiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın