Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Aydınlatma sektörü için IoT raporu yayınlandı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Aydınlatma sektörü için IoT raporu yayınlandı

IoT, ekonomik büyümede de önemli bir paya sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Aydınlatma sektörü için IoT raporu yayınlandı
Navigant Research, aydınlatma sektöründe IoT raporunu yayınlandı. Rapora göre sektör için yeni bir dönemi başlatan IoT, ekonomik büyümede de önemli bir paya sahip.

Navigant Research’ün yeni raporuna göre PhilipsOSRAM, Acuity ve Eaton aydınlatma sektöründeki Nesnelerin İnterneti (IoT) pazarında lider şirketler arasında yer alıyor. Raporda Cisco, Intel, Schneider Electric ve Siemens gibi büyük üreticiler dahil olmak üzere toplam 16 üretici değerlendirildi.

Rapora göre aydınlatma sektöründe IoT için toplam küresel pazarın bu yıl 808.2 milyon dolar olduğu açıklandı. 2027 yılına kadar sektörün 5.5 milyar dolar seviyesine çıkacağı ön görülüyor.

Raporda, bir güç kaynağına bağlı olarak, uzun yıllar verimlilik dışında pek bir değişime uğramayan aydınlatma ürünlerinin, IoT ile yeni bir döneme girdiği vurgulanıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın