Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Remote Surveillance Scan-360'ı Seçti - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Remote Surveillance Scan-360'ı Seçti

Bristol merkezli Remote Surveillance şirketi, geniş alanlarda güvenliğin 7/ 24 kesintisiz bir şekilde sağlaması için Ogier Electronics’in ürettiği Scan-360 radarını seçti.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Remote Surveillance Scan-360'ı Seçti
Remote Surveillance, Londra ve Cardiff gibi büyük şehirler de dahil olmak üzere İngiltere'nin tamamına güvenlik hizmetleri sunuyor. Araziler, kırsal alanlar ve şantiyeler gibi geniş ölçekli alanların güvenliğinde uzman olan şirket, mevcut şantiyelerin izlenmesi için Ogier'in Scan 360 radar sistemini seçti. Sistem, Remote Surveillance’ın farklı birimlerindeki güvenlik sistemi ile tamamen entegre bir şekilde çalışıyor.

Remote Surveillance şirket Direktörü James Leventhal, "Scan 360, müşterilerimizin %20'sinde kurulu. Scan 360 ile performans ve algılama oranları ile bugüne kadar herhangi bir algılayıcı teknolojisinden elde ettiğimiz en iyi sonuçları elde ettik’’ dedi. Leventhal, tek başına entegre bir çözüm sunan Scan-360 Radarı, kızılötesi kamera, 4G iletim, yerel kayıt, alarm ve güneş enerjisi ile çalışan yedek pili ile kusursuz bir mobil platform olarak tanımlıyor.

Neden Radar?
Radar, bir nesneden yayılan ısıyı ölçen PIR sensörlerinin aksine, gelişmiş bir algılama sunan ve tüm ortamı ölçen, aktif bir sistemdir. PIR sensörleri, bir nesnenin karanlıkta yaydığı kızılötesi enerjiyi ölçerken, Scan-360 radarı hedefi, menzili ve amplitudeyi de algılar ve ölçer.

Ogier Electronics Hakkinda
Ogier Electronics başta güvenlik ve ulaşım olmak üzere geniş bir sektöre mikrodalga teknolojileri tasarlayan ve üreten bir şirkettir. Scan 360 ve çevresel koruma sensörleri İngiltere, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Amerika'daki CCTV sistemlerinde, veri merkezleri, şantiyeler, sınırlar, elektrik üretim tesisleri, güneş enerjisi tesisleri gibi geniş alanlarda insanların ve araçların hareketlerini izlemek için kullanılmaktadır.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın