Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pyronix XDL12TT-WE Dedektör - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pyronix XDL12TT-WE Dedektör

Pyronix'in ilk kablosuz dedektörü XDL12TT-WE 1.6 km menzile sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pyronix XDL12TT-WE Dedektör
Çevre güvenliği herhangi bir mülk için ilk koruma hattıdır. Büyük çitler ve kilitli kapılar etkili caydırıcılar olabilir, ancak bunlar her durumda garantili bir güvenlik yöntemi değildir. Pyronix'in ilk kablosuz dedektörü XDL12TT-WE davetsiz misafirler için etkili bir caydırıcılık çözümü sunabilir.

 Pyronix geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan XDL12TT-AM dedektörün,  yeni kablosuz sürümü XDL12TT-WE modelini duyurdu. Pyronix'in ödüllü Enforcer iki yönlü kablosuz teknolojisini, harici algılama protokolleri ile birleştiren XDL12TT-WE çift görüş, üç sinyalli algılama mantığı ve Gauss Frekans Modülasyonu (GFM) gibi gelişmiş özelliklere sahip.

Güvenli iki yönlü kablosuz teknoloji ile kolaylık, güvence ve esneklik

Güvenilirliği en üst düzeye çıkarmak ve sistem tarafından iletilen sinyallerin korunmasını sağlamak için tüm anti-parazit ve 128 bit kablosuz protokol şifrelemesi ile kolay kurulum ve üstün güvenlik sağlayan XDL12TT-WE hem bir verici hem de alıcı olarak çok sayıda kurulum avantajıyla birlikte geliyor.

1.6km Uzun Menzilli Kablosuz

Yüksek hassasiyetli sensör, açık alanda 1,6 km'ye kadar kablosuz sinyal aralığına izin veriyor. Bu da tekrarlayıcılara olan ihtiyacı ortadan kaldırırken, kurulum maliyetlerini azaltıyor. XDL12TT-WE'nin yüksek hassasiyetli anteni, iletilen ve alınan sinyallerin olabildiğince güçlü olmasını sağlıyor. Sinyal yaymak için Gaussian Frekans Modülasyonu (GFM) kullanılması, istenmeyen gürültüleri azaltarak Avrupa, ETSI ve diğer dünya standartlarını karşılıyor.

Üçlü Sinyal Algılama

Ortak bir muhafazada iki bağımsız Pasif Kızılötesi (PIR) sensör ve bir mikrodalga (MW) sensöründen oluşan XDL12TT-WE'nin Tri-Teknolojisi (TT), gelişmiş dış mekan koruması sağlıyor. Davetsiz bir misafiri tanımlamak için ayrıca Tri-Signal Detection Logic teknolojisi de kullanıyor. Böylece bir saldırganı tanımlamak ve alarm oluşturmak için dedektörün üç algılayıcısının hızlı bir şekilde ve art arda aktive edilmesi gerekiyor.

Çift Görüşlü Hayvan Algılama

XDL12TT-WE'nin iki PIR sensörü, özel bir volumetrik görüş alanına sahip. Üst üste binmeyen PIR sensörlerinin Tri-Signal Detection Logic ile birlikte ayarlanması, yüksek güvenlikli sıralı algılama sağlayarak, evcil hayvanlarsan kaynaklanan yanlış alarm oranını düşürüyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın