Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ACTi'nin yeni video analiz platformu, derin öğrenim için NVIDIA GPU'la - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ACTi'nin yeni video analiz platformu, derin öğrenim için NVIDIA GPU'ları kullanıyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ACTi'nin yeni video analiz platformu, derin öğrenim için NVIDIA GPU'ları kullanıyor
ACTi , gelişmiş güvenlik kameraları tarafından elde edilen görüntüleri kapsamlı bilgiye dönüştürmek için yapay zeka kullanan son teknoloji bir video analiz platformu geliştirdi.

Derin öğrenme teknolojisi ile eğitilen yazılımı geliştirmek ve videodaki belirli bir nesneyi, kişiyi veya davranışı tanımlamak için NVIDIA TITAN serisi GPU'larını kullanılıyor. Eğitilen modeller daha sonra, bir modülde olarak süper yapay zeka bilgisayarı olan NVIDIA Jetson TX2 kullanılarak, kamu güvenliğinden trafik yönetimine kadar çeşitli uygulamalarda konuşlandırılabiliyor. Analizlerden edilen veriler ise farklı dikey pazarlar ve projeler için özelleştirilebilen kapsamlı bir ACTi uygulama yazılımı ile yönetiliyor.


ACTi Hakkında

2003 yılında kurulan ACTi, güvenlikten işletme yönetimi çözümlerine kadar uzanan, uçtan uca bir IP video gözetim çözüm sağlayıcısıdır. Portföyündeki ürünler arasında, IP kameraları, video yönetim yazılımları ve video analizleri yer almaktadır. Çözümler, satış öncesi ve sonrası servis araçları ve yardımcı programlarının kapsamlı desteği ile tüm pazarlar için özelleştirilmiştir.  ACTi'nin dünya çapında 7/24 teknik desteği ile müşterilere güvenebilecekleri bir hizmet sunmaktadır. 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın