Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AFC Ajax, Oyun Analizi için Hikvision Kameraları Kullanıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

AFC Ajax, Oyun Analizi için Hikvision Kameraları Kullanıyor

Ajax Arena'ya Panavu kameralar kuruldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
AFC Ajax, Oyun Analizi için Hikvision Kameraları Kullanıyor
Hikvision, Hollandalı Premier Lig futbol kulübü Ajax'ın Resmi Sponsor'u oldu. Sponsorluk anlaşmasının bir parçası olarak şirket, hem Amsterdam Arena stadyumunda hem de kulübün eğitim alanlarında Hikvision güvenlik sistemlerini kurdu. Ajax performans ekibi ve video analiz uzmanları, Game On'un yazılımı ve Hikvision kameraları kullanılarak antrenmanları ve lig maçlarını izliyor.

Panavu Kameralar İle Yüksek Çözünürlük

Hikvision kameraları ve Game On analiz yazılımı ile yapılan ortaklaşa proje ile Ajax stadyumunda tüm eğitim alanlarına 24MP Panovu kameralar kuruldu. Panoramik kameralar, tüm sahayı görebilecek şekilde konumlandırıldı. Her biri 6 MP'lik dört lens sistemine sahip olan, yüksek çözünürlüklü Panovu kameraların her biri toplamda, 30 fps’de 24 MP çözünürlük sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü kameralar ve Game On'un yazılım entegrasyonu, Ajax'ın hem antrenmanlarda hem de maçlarda oyuncuların sahada ayrıntılı olarak izleyebilmesini ve analiz edilebilmesini sağlıyor.

Ajax Analiz Şefi Max Reckers: “Kısa süre önce eğitim sahamızda ve stadyumumuzda uygulamış olduğumuz Hikvision teknolojilerine hayran kaldık. Panovu kamera, performans analizinde bizim için tamamen yeni bir dünyaya kapı açıyor. Görüntüleri yüksek çözünürlükte yakalayabilmek, analiz sürecimizi basitleştiriyor. Ayrıca, koçlara ve oyunculara daha iyi gerçek zamanlı geri bildirim sağlayabiliyoruz.’’ dedi.

Projeyle ilgili açıklama yapan Hikvision Avrupa Başkanı Derek Yang:“ Bu bizim için ilginç bir proje çünkü teknolojilerimiz için yepyeni bir uygulama alanını oluşturuyor. Ajax, TNO ve Game On ile çalışarak, kameralarımızın bu spor çözümünde merkezi bir rol oynamasından ötürü heyecanlıyız. ” dedi.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın