Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Akıllı Evlere Günde 3.800 Siber Saldırı Düzenleniyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Akıllı Evlere Günde 3.800 Siber Saldırı Düzenleniyor

Intersec Forum 2018'in gündeminde Akılı binalar ve IoT güvenliği var'!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Akıllı Evlere Günde 3.800 Siber Saldırı Düzenleniyor
Binalar dijital hale gelirken bağlı güvenlik ve bina teknolojisi ekipmanları daha fazla güvenlik, rahatlık ve ekonomi vaat ediyor. Cisco'ya göre internetle bağlantılı birimlerin sayısı 2008'de yeryüzündeki insan sayısını aştı. Araştırma şirketi Gartner, 2030'a kadar IoT cihaz sayısının 50 milyarı bulacağını ön görüyor.

Bağlantılı cihaz sayısındaki artış doğal olarak siber saldırı riskini de beraberinde getiriyor. Cisco Güvenlik Çalışması (2017), Alman şirketlerinin yüzde 74'ünün siber saldırıların kendi BT'leri için en büyük risk olarak gördüğünü söylüyor. BT güvenlik uzmanı Sophos (2017) araştırmacıları, özellikle bu amaçla inşa ettikleri akıllı bir evde 3.800'e kadar yetkisiz erişim girişimi kaydetti.

Intersec Forum 2018 19-23 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek

19-23 Mart 2018 tarihleri arasında Frnkfurt’da düzenlenecek olan Intersec Forum'da bağlantılı güvenlik teknolojisinin geliştiricileri, sağlayıcıları ve kullanıcıları akıllı bina çözümlerinin ve otomasyon sistemlerinin güvenliğini masaya yatıracak. Almanya, Fransa, İngiltere, Bosna-Hersek, İsrail ve ABD'den gelecek olan yaklaşık 80 konuşmacı, beş gün boyunca aydınlatmadan inşaat teknolojilerine geniş bir alanda katılımcılarla buluşacak.

 "Güvenlik, Akıllı Bina ile Buluşuyor: Geleceğin inşasında dijitallleşme ve güvenlik" başlıklı Intersec Forumu, her yıl ve önde gelen Light + Building ve ISH fuarlarına paralel olarak düzenleniyor. 19-23 Mart tarihleri arasında düzenlecek olan konferansa katılanlar, aynı zamanda aydınlatma fuarını da gezebilecek.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın