Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin BabyView Eco ve Wisenet Circle ile iF Tasarım Ödülünün - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin 2 Tasarım Ödülünün Sahibi Oldu

BabyView Eco ve Wisenet Circle, IF Design 2018'de kategori birinciliklerine layık görüldü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin 2 Tasarım Ödülünün Sahibi Oldu
Hanwha Techwin;  BabyView Eco izleme sistemi ve  Wisenet Circle yapay zeka tabanlı güvenlik yöneticisi uygulaması ile 2018'de IF Design Awards'da kategori birincisi oldu.

1953'ten yılından bu yana düzenlenen ve dünyanın en prestijli tasarım etkinliklerinden biri olan IF Design Ödülleri, ticari olarak uygulandığında en iyi sonuçları alabilecek tasarımlara veriliyor.
Bu yıl 54 ülkeden yaklaşık 6.400 başvurunun yapıldığı yarışmada, Hanwha Techwin, BabyView Eco izleme sistemi ve Wisenet Circle güvenlik uygulaması ile 2 ödül birden aldı.

BabyView Eco İzleme Sistemi


Bir bebek kamerası olan ve ürün kategorisinde birinciliği kazanan 'BabyView eco', özel tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. 2018'in ikinci çeyreğinde Avrupa'da satışa sunulacak olan bebek kamerası, neredeyse her yere monte edilebilen ergonomik bir tasarıma sahip.


Wisenet Circle Güvenlik Yöneticisi Uygulaması



Yapay zekaya dayalı çeşitli özelliklerin yanı sıra nesne ve ses tanıma sağlayan 'Wisenet Circle', Profesyonel Konsept kategorisinde ödül kazandı. Hanwha Techwin'in görüntü güvenliği çözümlerinin gelecekteki yönünü düşündüren kavramsal bir tasarım olarak öne çıkan uygulama, karmaşık güvenlik işlevlerinin hızlı ve sezgisel olarak uygulanmasını sağlıyor.

Hanwha Techwin Avrupa Genel Müdürü Bob Hwang kazanılan ödüllerle ilgili şunları söyledi: “ Kullanıcıların bakış açısıyla yenilikçi çözümler araştırmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Şirketimizin farklılaşmış tasarımları ve üstün teknik gücüne dayanarak küresel güvenlik piyasasına liderlik edeceğiz. Son iki yılda 'iF Tasarım Ödülü 2018', 'Red Dot Tasarım Ödülü 2017' ve 'iF Tasarım Ödülü 2017' ödüllerini kazanarak, teknik mükemmelliğimizi ve dünya standartlarındaki tasarım rekabet gücümüzü sergiledik. ”
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın