Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobotix ve Vectron'dan Perakende İçin Ortak Video Çözümü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mobotix ve Vectron'dan Perakende İçin Ortak Video Çözümü

Yeni analiz araçları restoranlar ve pastaneler için gelişmiş pos analiz özellikleri sunuyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Mobotix ve Vectron'dan Perakende İçin Ortak Video Çözümü
Pastaneler ve restoranlar için satış noktası sistemleri üreticisi Vectron ve ağ tabanlı video güvenlik sistemleri üreticisi Mobotix , perakende işletmeler, restoranlar ve fırınlar için ortak bir video çözümü başlattıklarını duyurdu.

Uygulama, Vumpron satış noktası sistemindeki işlem verilerini Mobotix IP kameralar üzerinden gelen video verileriyle, her satış işlemi için bağlantı kurmayı içeriyor. POS tutarsızlıklarının hızlı şekilde çözülmesini sağlayan entegre Mobotix video analiz araçları, satışlardaki güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Vectron ve Mobotix'in ortak çözümü ile satış noktalarından gelen işlem verileri, sürekli olarak POS olayları biçiminde bir Mobotix kameraya gönderiliyor ve kamera görüntüsü ile akıllı bir şekilde ilişkilendiriliyor. Mobotix Yönetim Merkezi (MxMC)1.7, bireysel kriterlere göre kaydedilen POS verilerini kolayca aramak için kullanılabiliyor. Kullanıcılar MxMC’e üzerinden şifrelenmiş biçimde kaydedilmiş video görüntülerini ofislerinden ve dünya genelindeki şirket merkezindeki çevrimiçi değerlendirebiliyor. POS süreçleri, diğer kriterlerin yanı sıra, kalem, fiyat veya çalışan bazında verileri detaylı olarak analiz edilebiliyor. MxMC, ilgili işlem için ilgili kamera görüntüleri ve pratik arama işlevlerine de sahip. Bu özellik, kullanıcıların tartışmalı nakit işlemlerini güvenli bir şekilde belgelemelerini ve gözden geçirmelerini sağlıyor.

Bir şirket MxAnalytics (Q26 gibi) ile hemisferik Mobotix kamera kullanıyorsa, nesnelerin yanı sıra insanları da sayılabiliyor ve hareketleri bir ısı haritasında gösterebiliyor. Haritalama özelliği perakendecilere; kalış süresi, ters yönde hareketler, dönüşler, çok hızlı hareketler veya tanımlı alanlara giriş gibi müşteriye özel ek bilgiler sağlıyor.

Tüm Vectron POS sistemleri ve Mobotix Mx6 kameralarla uyumlu olan çözüm (MX-V5.0.2.14 veya üstü) herhangi bir ek maliyet olmaksızın MxAnalytics video analiz araçlarının bir parçası olarak sunuluyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın