Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin Amerika'nın Yeni Başkanı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin Amerika'nın Yeni Başkanı Kichul Kim Oldu

Hanwha Techwin Amerika (HTA), Kichul Kim’in, Soon Hong Ahn'den sonra, yeni başkan olarak atandığını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin Amerika'nın Yeni Başkanı Kichul Kim Oldu
Global IP ve analog video gözetim çözümleri tedarikçisi Hanwha Techwin Amerika (HTA), Kichul Kim’in, Güney Kore'deki şirket merkezindeki Küresel Satış ve Stratejik Pazarlama Müdürü olan Soon Hong Ahn'den sonra, yeni başkan olarak atandığını açıkladı.

1995 yılında Hanwha Corporation'a katılan Kim, 2015 yılından 2017 yılına kadar Güney Kore'deki Hanwha Techwin Güvenlik Bölümü'nde Kurumsal İş Planlama Direktörü olarak görev yaptı. 2017 yılının Ocak ayında itibaren Hanwha Techwin Amerika’da çalışmaya başladı.

Kichul Kim, "Bay Ahn'un yarattığı başarıyı sürdürmek beni çok heyecanlandırdı. Piyasaya sunduğumuz hız ve öncü teknolojiyi geliştirme taahhüdümüz, son birkaç yıl içinde hızlı büyüme ve muazzam bir ilerleme kaydetmemizi sağladı. Benim görevim ise yatırımların sürekliliğini devam ettirerek, ortaklıklar ve teknoloji geliştirmek ve Hanwha Techwin Amerika’nın faaliyetlerini desteklemek ve, Amerika'nın her yerine genişletmektir." dedi.

Kim, Hanwha markasını tanıtıp, HTA'nın büyüme planını yürürlüğe koyarak,  Hanwha'yı lider çözüm sağlayıcısı olarak konumlandırmak için ürün yeniliğini geliştirmeyi hedefliyor. Hanwha Techwin Amerika'nın merkez ofisi Teaneck, New Jersey'de bulunacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın