Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dubai Uluslararası Havalimanı Yeni Nesil Biyometrik Geçiş Sistemini Ba - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dubai Uluslararası Havalimanı Yeni Nesil Biyometrik Geçiş Sistemine Geçti

Otomatik akıllı kapılar ile yolcu geçişlerinin büyük ölçüde hızlandırılması hedefleniyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dubai Uluslararası Havalimanı Yeni Nesil Biyometrik Geçiş Sistemine Geçti
Vision-Box ve iş ortağı Emaratech tarafından tasarlanan ve SmartGate adı verilen otomatik geçiş üniteleri, Dubai Uluslararası Havalimanı'nda kullanıma sunuldu.

Yeni nesil multimodal biyometrik teknolojilerin kullanıldığı yolcu geçiş çözümü, Dubai Uluslararası Havalimanı terminalinde konuşlandırılmış toplamda 122 SmartGates'den oluşuyor. SmartGates, yolcu geçişini hızlandıran pasaport, Emirates ID ve SmartGate kartlarının kimlik doğrulamasını çoklu biyometrik doğrulama yoluyla yaparak, hızlı bir self servis işlemi sunuyor.

Dubai'deki GDRFA Limanları İşleri Genel Müdür Yardımcısı Talal Al Shanqiti, “Terminal 1'der kurulan yeni akıllı kapılar, entegre bir kalkınma projesinin bir parçası. Pasaport kontrolü, yüksek düzeyde güvenlik sağlamak için en önemli önceliğimiz olan kritik bir süreç. Bu yeni sistem, bu hedefe ulaşmak ve aynı zamanda yolcular için hız ve verimlilik sunarak daha iyi bir deneyim olmasını sağlıyor. ” dedi.

Vision-Box CEO'su Miguel Leitmann'a göre “ Proje, ileriye dönük, öncü bir tutum sergiliyor. Sağlam bir hat kontrol stratejisi ile kusursuz hizmet sunma arasında mükemmel bir kombinasyon oluşturduk. Kapılar, en gelişmiş hat geçiş güvenlik teknolojisini, en modern insan-makine etkileşimini ve muhteşem tasarımla bir araya getirdi. Dubai'de seyahat eden ve yolcular için böylesine birinci sınıf bir deneyim sunmaktan mutluluk duyuyoruz. ” dedi.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın