Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision ''Milestone XProtect'' Eklentisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision ''Milestone XProtect'' Eklentisini Duyurdu

Eklenti, yeni ''sınılrayıcı kutular'' özelliği ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision ''Milestone XProtect'' Eklentisini Duyurdu

Hikvision, stratejik ortağı Milestone Systems ile devam eden işbirliği kapsamında, termal ve hızlı dome kameralar için yeni bir eklentiyi duyurdu. Eklenti operatörlere alarmların görsel olarak doğrulanması yoluyla daha iyi bir durum farkındalığı sağlıyor.


Hikvision'un Milestone XProtect eklentisi, operatörün XProtect Akıllı İstemcisindeki 'sınırlayıcı kutuları' görmesini ve Hikvision termal kamera veya speed dome kameradan alarm almasını sağlıyor. Sınırlayıcı kutular, nesnelerin veya ilgilenilen kişilerin çevresinde görünerek, objeyi görsel olarak tanımlamak için kullanılıyor.



Sınırlayıcı kutular, operatörlerin verimliliğini gerçek anlamda artırmayı hedefliyor. Alarm tetikleme ile nesneyi ya da kişiyi çevreleyen sınırlayıcı kutu, renk değiştirerek, operatörün, alarmın nerede olduğunu hemen görmesini sağlıyor. Sınırlayıcı kutular ayrıca, adli soruşturmalarda alarm doğrulamayı da çok daha kolay hale getiriyor. 

Milestone yazılımının üstüne kurulan eklenti, Milestone'un SDK'sine dayanıyor ve konfigürasyon ve yönetim XProtect Management Client üzerinden gerçekleştiriliyor. Çevre koruma ve dinamik yangın algılama teknolojisi eklentiyle beraber geliyor. Uygulama geniş alanlara sahip havaalanları, limanlar, sınırlar, endüstri ve alışveriş merkezleri için özellikle öne çıkıyor.

Hikvision'dan Jens Berthelsen eklentiyle ilgili olarak şunları söyledi: “ Hikvision ve Milestone, iki ürün platformunun entegrasyonu yönünde önemli bir adım attı. Geliştirilmiş Milestone SDK (MIP SDK) kullanarak Hikvision, güçlü kamera portföyümüz için en uygun desteği sağladı. Bu, hem entegratörün kurulumu ve yapılandırılmasını kolaylaştırıp hem de operatör için mümkün olan en iyi görsel doğrulama imkanlarını sağlayarak piyasa için önemli bir değer yaratıyor. ”



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın