Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell, MAXPRO Cloud Platformunu Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell, MAXPRO Cloud Platformunu Duyurdu

Yeni platform Avrupa'daki kullanıcılara sunulacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Honeywell, MAXPRO Cloud Platformunu Duyurdu
Honeywell , özellikle küçük ve orta ölçekli (SMB) işletmeler için tasarlanmış MAXPRO Cloud platformunu duyurdu. Microsoft Azure altyapısında bulunan MAXPRO Cloud, erişim, izinsiz giriş ve video gözetim verilerini tek bir kullanıcı arayüzüne entegre ediyor. MAXPRO Cloud tek veya çoklu lokasyon desteğiyle güvenlik işlemlerini basitleştirirken, tesislerin güvenliğini sağlamak için yeni bir araç sağlıyor.

MAXPRO Cloud, müşterilerin BT altyapısı maliyetlerini azaltmalarının yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerinin erişim, izinsiz giriş ve video sistemleriyle verimli bir şekilde çalışabilmelerini sağlayan esnek ve ölçeklenebilir bir platform olarak sunuluyor. Örneğin, birden fazla siteye sahip bir işletme, masaüstü bilgisayardan erişim yerine, akıllı telefonla uzaktan erişim kontrolü için MAXPRO Cloud'u kullanabiliyor. Sistem bulut tabanlı olduğu için satın alınacak ve yönetilecek ek bir sunucu veya yazılım gerektirmiyor. MAXPRO Cloud, entegratörlere için daha düşük kurulum ve servis maliyetlerine sahip kapsamlı bir güvenlik platformu sunarken, bulutta yer alan sistemlerden de sürekli olarak yeni aylık gelir yaratma fırsatı da veriyor.

Honeywell'in geliştirici topluluğunun özel uygulamalar oluşturmasına olanak tanıyan Honeywell Geliştirici Portalı'nda MAXPRO Cloud uygulama programlama arabirimi (API) bulunuyor. Portal, Honeywell platformlarıyla tam entegre olan yeni hizmetlerin ve uygulamaların yaratılmasını sağlamak için en son teknoloji araçları ve API'leri içeren kapsamlı bir geliştirme ortamı sunuyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın