Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell, bina çözümlerini video analiz yazılımıyla genişletecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell, bina çözümlerini video analiz yazılımıyla genişletecek

Honeywell, Xtralis VCA güvenlik yazılım paketini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell, bina çözümlerini video analiz yazılımıyla genişletecek
Akıllı binalar ve evler için ürün, yazılım ve teknolojiler konusunda lider sağlayıcılardan biri olan Honeywell, Xtralis VCA güvenlik yazılım paketini duyurdu. Xtralis LoiterTrace ve Xtralis IntrusionTrace video algılama yazılımı, güvenlik uygulamalarında analiz yeteneklerini geliştirmek isteyen üçüncü taraflara sunulacak.

Yüksek performanslı bir saldırı tespit yazılımı çözümü olan Xtralis IntrusionTrace ilk olarak Axis’in Axis Camera Application Platformu (ACAP) ile entegre edildi. Axis İş Geliştirme Müdürü Alex Walthers "ACAP, müşterilerimizin katma değerli hizmetler sunabilmesini sağlamak için seçkin cihazlar için çeşitli hizmetler ve uygulamalar sunuyor. Honeywell ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Honeywell'in Xtralis IntrusionTrace ürünü ile entegre edilen Axis kameralar, pazara güçlü video algılama analizlerini sunuyor.’’ dedi.

Xtralis VCA paketi hem iç hem de dış mekanlarda yetkisiz gezintiyi zamanında bildiren gelişmiş bir algılama sistemi olan Xtralis LoiterTrace'ı da içeriyor. Xtralis VCA paketi kameralar, ağ video kayıt cihazları, video yönetim sistemleri ve üçüncü parti panel ve platform sağlayıcılarıyla entegre edilebiliyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın