Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
DAHUA ENDÜSTRIYEL KAMERA, IF DESIGN AWARD 2018 ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua endüstriyel kameralar, IF Design Award 2018 ödülünün sahibi oldu

''Eye in the sky robot" endüstriyel kameralar, birinciliğe layık görüldü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua endüstriyel kameralar, IF Design Award 2018 ödülünün sahibi oldu
1953'ten beri güzenlenen dünyanın en prestijli ve en büyük tasarım yarışmalarından biri olan IF Design Award bu yıl 54 ülkeden 6.402 başvuru ile rekor seviyede katılım gerçekleşti.

Tasarım, endüstri ve mimarlık alanlarında uzman 63 uluslararası jüri tarafından 3 günlük inceleme ve değerlendirme süreci sonunda kazananlar belirlendi. Endüstriyel kamera dalında, dünyanın önde gerlen güvenlik çözümleri sağlayıcısı Dahua "Eye in the sky robot" projesiyle  birinciliğe layık görüldü.

Dahua’nın ödüllü tasarımı bu alanda bir ilk değil. Dahua’nın HD SYNC Auto Focus Kamera’sı 2014 yılında en iyi ürün tasarımı ödülünü aldı. 2017 yılında ise NKB5000 ultra yüksek tanımlı (uhd) kod çözücü ağ kontrol klavyesi hem IF Design hem de Red Dot ödüllerinin sahibi oldu.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın