Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua'nın Dev Teknoloji Parkı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua'nın Dev Teknoloji Parkı Faaliyete Başladı

Dahua, Çin’in Hangzhou şehrinde inşa edilen IoT parkında faaliyetlerine başladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua'nın Dev Teknoloji Parkı Faaliyete Başladı
Güvenlik endüstrisinin önemli liderlerinden biri olan Dahua, Çin’in Hangzhou şehrinde inşa edilen endüstriyel IoT parkında faaliyetlerine başladı.

Dahua Akıllı (IoT) Endüstri Parkı, Hangzhou'da toplam 512 dönüm arazi içinde ve Dahua ana merkezinden yaklaşık 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Endüstri parkında 6000 personel istihdam ediliyor.

Dahua'nın yeni akıllı endüstri parkında en üst düzey teknolojiler kullanılıyor. Entegre bilgi sistemine dayanan otomatik üretim çözümü, ile teslimat süresi önemli ölçüde kısaltılıyor. Parkta ERP, PLM, PDM, MES, APS ve WMS gibi yanı sıra RFID ve otomasyon teknolojileri yoğun olarak kullanılıyor. Sistem, personel, lojistik, iş, mühendislik projeleri ve finans birimlerini entegre ederek hazırlama, montaj, test, paketleme, kalite kontrol ve sevkiyatla ilgili tüm bölümlerini, izlenebilir ve dijital hale getiriyor. Üretim bandında üst düzey cihazların kullanıldığı parkta, saatte 125.000 parça veya saniyede 35 parça işlenebiliyor.

Üretim hattını izleyen Dahua endüstriyel kameralar, üretim sürecinde kalite kontrol için önemli bir rol oynuyor. Kameralar otomatik montaj, yüksek hassasiyetli grafik incelemesi ve ürün hatası denetimi sağlayan farklı üretim bölümlerinde kullanılıyor.  Mikron seviyesindeki montaj hatalarını otomatik olarak ve kesin olarak belirleyebilen akıllı analizlerle donatılmış kameraların en büyük özelliği ise ürünlerin performans ve görünümündeki eksiklikleri kendiliğinden tespit edebilmesi.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın