Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Aperio H100, Kapı kolundan Kablosuz Erişim Kontrolü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Aperio H100, Kapı kolundan Kablosuz Erişim Kontrolü

ASSA ABLOY'un şık kapı kolu Aperio H100 iç ve dış kapılar için kablosuz erişim kontrolü sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Aperio H100, Kapı kolundan Kablosuz Erişim Kontrolü
Yeni ASSA ABLOY Aperio H100 , kablosuz erişim kontrolünün gücünü ve esnekliğini, ince ve akıllıca tasarlanmış şık bir kapı koluna yerleştirdi. Kapsamlı RFID uyumluluğu ile dikkat çeken yeni Aperio H100 kulp, erişim kontrolünün, üçüncü parti sistemle , geniş bir uugulama alanında entegre edilebilmesini sağlıyor.




,
Aperio H100'in şık tasarımı, kapalı ofis ve tesis kapıları için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Çevrimiçi erişim kontrol sistemi içinde veya bağımsız olarak çevrimdışı çalışabilen cihazda pil kullanılıyor. Böylece delme ve kablolama gerektirmeden mevcut kapılar ve herhangi bir mekanik silindir üzerinde kolaylıkla uygulanabiliyor.



Hemen hemen her iç kapı formatına uyacak şekilde tasarlanan Aperio H100, standart kilit kutuları bulunan ahşap, çelik, profil veya cam kapılardaki en yaygın Avrupa (DIN) ve İskandinav kilitleriyle uyumlu olarak üretiliyor. Opsiyonel U-tutacağı ve USB adaptörü ne sahip olan Aperio H1000'ün ayrıca, sol ve sağ el versiyonları da bulunuyor.

Aperio H100 çok sayıda RFID teknolojisiyle uyumlu. Bu teknolojiler arasında, iCLASS / ISO14443B, iCLASS SE, Seos, MIFARE Classic, Plus ve EV1 ve DESFire SE yer alıyor.

ASSA ABLOY EMEA'daki Ürün Müdürü Aperio olan Matthias Weiss, "Tüm Aperio cihazları gibi, yeni kulpumuz, site güvenliğini çok uygun bir fiyata yükseltmeyi sağlıyor. Aperio H100, yangın ve güvenlik kapıları ile toplantı odaları, laboratuvarlar ve ofisler için iç ve dış kapılardan kablosuz erişim kontrolü sağlayarak menzili daha da genişletiyor" diyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın