Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dünyanın En Sağlam Telefonu CAT S61 - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dünyanın En Sağlam Telefonu CAT S61

CAT S6 modeli, FLIR Lepton termal mikro kamera ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dünyanın En Sağlam Telefonu CAT S61
Sağlamlaştırılmış telefonlarıyla ünlü Bullitt Group, dünyanın en sağlam telefonu Cat S60 android telefonun yeni sürümü Cat S61 modelini tanıttı. Yeni sürüm FLIR tarafından üretilmiş Lepton termal mikro kameraya sahip.

Cat S61 İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2018 kapsamında tanıtıldı. Endüstrinin en küçük, en hafif ve en düşük maliyetli termal görüntüleme kamerası FLIR Lepton ile donatılan bu akıllı telefon, kullanıcıların karanlıkta görmelerini ve çıplak gözle görülemeyen ısıyı görselleştirmelerini sağlıyor. Cat S61 geliştirilmiş yazılımı, termal görüntülerin çözünürlüğünü iki kat daha iyi bir hale getiriyor ve 400 ° C'ye kadar sıcaklıkları okuyabiliyor.



Dünyanın ilk termal görüntüleme özelliğine sahip akıllı telefonu olan Cat S60'ı iki yıl önce piyasaya sürüldü. Caterpillar'ın global lisans sahibi Bullitt Group CEO'su Peter Stephens. "FLIR'in Lepton sensörü, Cat S61'in gelişmiş teknik tasarımı ve sağlamlığıyla birleştiğinde, pratik olarak her çevre için yüksek bir farkındalık ve işlevsellik seviyesi getiriyor." diyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın