Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Polis Departmanına Senkronize Kayıt İçin Avfusion Çözümü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

San Jose Polis Departmanı IPVideo'nun AVfusion Çözümünü Seçti

San Jose Polis Departmanı'nın kayıt sistemi, soruşturma merkezlerine özel senkronize kayıt çözümleri sunan AVfusion ile yenilendi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
San Jose Polis Departmanı IPVideo'nun AVfusion Çözümünü Seçti
IP tabanlı video gözetim ve yönetim merkezi çözümleri üreticisi IPVideo, San Jose Polis Departmanı’nın mevcut sistemini iyileştirmek ve yükseltmek için iş ortağı olarak seçildi.

Eski bir analog kayıt sistemi kullanan San Jose Polis Departmanı HD kamera teknolojisine sahip, farklı birimlerden gelen görüntülere ağ üzerinden kolayca erişilebilen ve personele esneklik sağlayacak yeni bir kayıt platformuna geçmek istedi.

970’den fazla personele sahip olan Departman 50'den fazla uzman birimden oluşuyor. Soruşturma bürosunda ise 45 dedektiften oluşan 6 görüşme odası bulunuyor. Proje kapsamında soruşturma odaları için özel olarak geliştirilmiş senkronize video kayıt sistemi olan AVfusion çözümünü hayata geçirildi.  Sistem ile güvenlik personelinin masaüstü bilgisayarlarından kayıtlara kolayca erişebilmesi sağlandı.

AVfusion Nedir?
AVfusion, HD video ve senkronize ses için tasarlanmış, ağ tabanlı bir ses ve video kayıt sistemidir. AVfusion ile kaydedilen görüntüler bilgisayarlar, tabletler ve telefonlar tarafından kullanılan standart multimedya oynatıcıları kullanarak görüntülenebilir ya da paylaşılabilir.  Birden fazla kamera tek bir AVfusion video sunucusuna bağlanabilir ve birden fazla oturum aynı anda kaydedilebilir.

Günümüzün ip kameralarında yüksek kaliteli görüntüler sunmak için güvenilebilir, ancak senkronizasyonun sağlanması çoğu zaman zordur. Ip kameralar, ses ve videoyu ayrı veri akışları olarak kaydeder ve senkronizasyon tam olarak sağlanamaz.  AVfüzyon farklı bir çözüm sunarak kayıt işlemi sırasında senkronizasyonun sağlanması için ses ve videoyu kare kare kalibre eder. 

AVfusion tarafından kaydedilen her oturum, binlerce dosya arasından bile kolayca bulunmayı sağlayan bir ad, açıklama ve diğer önemli tanımlayıcılarla birlikte atanır. Ek olarak, kayıt işlemi sırasında ya da sonraki oynatma sırasında, tam aranabilir notlar ve yer imleri videolara eklenebilir.  Arama aracı ile belirli bir olayı ya da video klibi bulmak son serece kolaydır. AVfusion ağ tabanlı olduğundan tam bir esnekliğe sahiptir. Kayıt işlemini izlemek ve kontrol etmek için kullanılan istasyonlar ağa bağlı olduğu sürece, sunucu konumundan bağımsız olarak konumlandırılabilir.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın