Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Ev güvenlik sistemlerini belirleyen ana trendler için okumaya devam ed - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ev Güvenlik Sistemleri 2018-2022 Küresel Pazar Raporu Yayınlandı

Ev güvenlik sistemlerini belirleyen ana trendler için okumaya devam edin.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Ev Güvenlik Sistemleri 2018-2022 Küresel Pazar Raporu Yayınlandı
Araştırma şirketi TechNavio, yeni Ev Güvenlik Sistemleri raporunu yayınladı. Raporda, küresel ev güvenlik sistemi pazarını, 2018- 2022 yılları arasında etkilemesi beklenen en önemli trendlerin bir analizi sunuldu.

Technavio analistlerine göre, küresel ev güvenlik sistemi piyasası, 2018-2022 yılları arasında yaklaşık % 7'lik bir CAGR (Bileşik Yıllık Büyüme) oranı ile büyüyecek. Rapora göre pazardaki büyümenin en önemli nedenleri arasında, kullanıcıların akıllı teknolojileri daha yüksek oranda benimsemesi yer alıyor.

Dijital güvenlik ve güvenli evler gibi, kullanıcıların artan güvenlik talebi nedeniyle akıllı ev uygulamalarında da hızlı bir büyüme bekleniyor. Güvenlik teknolojilerindeki gelişmeler sayesinde, akıllı güvenlik uygulamaları konut pazarında olduğu kadar otomotiv, gaz ve yangın algılama ve diğer ticari pazarlarda da artış gösteriyor.

Raporda internet ve cep telefonu teknolojisindeki gelişmelerin evlerin, akıllı evlere dönüşmesinde önemli bir faktör olduğu vurgulanıyor. Akıllı evleri güvence altına almak için alarm sistemleri giderek daha fazla popüler hale geldiğinin altı çiziliyor.

Yükselen Trend: IoT
Rapora göre küresel ev güvenlik sistemi pazarını yönlendiren en önemli eğilimlerden biri yerleşik cihazların evrimi ve IoT olarak öne çıkıyor.
Bir ağ içindeki birden fazla cihaz arasında iletişim kurmayı IoT teknolojisi, kullanıcının mobil cihazına bağlı sensörler gibi, geniş bir yelpazede sunulan akıllı cihazlar arasında veri aktarımı yapılmasını sağlıyor. IoT, sayısız birbirine bağlı cihazların etkin bir şekilde uzaktan izlenmesine ve yönetilmesine yardımcı oluyor. IoT ayrıca kameralar ve konut sektörünün değişen gereksinimlerine dayalı video kaydediciler gibi depolama aygıtları açısından, daha fazla depolama ve esneklik avantajlarıyla uzaktan izlemeye izin veriyor.

2017 Küresel ev güvenlik sistemi pazarı
2017'de ev güvenlik sistemleri pazarında, video gözetim segmenti pazarın% 50'sinden fazlasını oluşturan, en büyük pazar payını elde etti. Amerika, % 43'ün üzerinde bir pazar payı ile küresel ev güvenlik sistemi pazarının lider bölgesini oldu. Video gözetimin pazar payının, tahmin döneminde de önemli ölçüde artması bekleniyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın