Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Nokia, Audi ve Vodafone Ay'da 4G Şebekesi Kuruyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ay'da 4G Şebekesi Kuruluyor

Vodafone, Nokia ve Audi 2019'da Ay’da 4G mobil ağ kuracak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Ay'da 4G Şebekesi Kuruluyor

Dünya 5G mobil şebekeye adım atarken, Ay’da ilk mobil şebekeye geçilecek. Vodafone, Nokia ve Auidi 2019'da Ay’da 4G mobil ağ kuracak.


Ay'da kurulması planlanan 4G şebekesi, uydu yüzeyini incelemek için Berlin'de bulunan uzay araştırması şirketi PTS bilim adamlarını desteklemek için kullanılacak. Görevin 2019 yılında Cape Canaveral, Florida'dan SpaceX Falcon 9 roketiyle başlatılması planlanıyor.
Ay’da 5G yerine 4G şebekenin kurulmasının nedeni olarak, yeni teknolojinin halen deneme aşamasında olması ve bu durumun istikrarı sağlamayı zorlaştırması gösteriliyor.



Nokia, Vodafone'un baz istasyonu için çok hafif bir "ultra kompakt ağ" tasarlayacak ve sistem Audi'nin ürettiği iki ‘’lunar quattro rover’’ ile iletişim kuracak. Mobil araç, Ay yüzeyinden gelen veri ve canlı HD video yayınları bilim adamlarına iletmek için kullanılacak. Cihaz ayrıca, 1972'de geride bırakılan Apollo 17’yi inceleyecek.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın