Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Amazon, Ev Güvenlik Şirketi Ring’i Satın Aldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Amazon, Ev Güvenlik Şirketi Ring’i Satın Aldı

Amazon, sesli asistanı Alexa için daha önce Ring'e yatırım yapmıştı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Amazon, Ev Güvenlik Şirketi Ring’i Satın Aldı
Amazon'un akıllı ev sektörü alanında yaptığı son girişim olarak, akıllı ev güvenliği ürünleri üreticisi Ring'i satın aldı. Anlaşmanın, finansal şartları resmen açıklanmadı. Ancak, Reuters tarafından verilen bilgiye göre satışın 1 milyar doları aşacağı tahmin ediliyor. Amazon, sesli asistanı Alexa’yı geliştirmek için Alexa Fonu aracılığıyla daha önce Ring'e yatırım yapmıştı.

Anlaşmayla ilgili detaylar açıklanmasa da Amazon’un Ring markasını ve ürünlerini muhafaza ederek, bazı ürün entegrasyonlarına gitmesi ve Ring'in satın almadan önce olduğu gibi faaliyet göstermesi bekleniyor.

Kaliforniya merkezli Ring, kullanıcıları kapıda kimin olduğunu bilmesini sağlayan WiFi video kapı zilleri ve kameralarıyla biliniyor. Ring kullanıcıları tabletlerini veya akıllı telefonlarını kullanarak, canlı video izleyebiliyor ve kapıda bulunan kişiyle konuşabiliyor.

Ring’den yapılan açıklamada, "Ring, evlerimiz, toplumlarımız ve dünyamız üzerinde olumlu bir etki yaratan, etkili ve uygun maliyetli ev güvenlik araçlarını ile mahallelerde suçları azaltmak gibi bir misyona sahip. Amazon gibi yaratıcı, müşteri odaklı bir şirketle işbirliği yaparak daha da fazlasını başaracağız. "denildi.

Amazon, Aralık ayında akıllı güvenlik kameraları ve video kapı zilleri tasarlayan bir şirket olan Blink'i satın aldı. Şirket daha sonra, kullanıcılar evde olmadığında bile belirli kişilerin evlerine girmelerini sağlamak için Amazon Key ve akıllı kilitler ile uyumlu kendi ev güvenlik kamerası Cloud Cam'ı başlattı.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın