Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Trabzonspor Stadında Hanwha Techwin İşbirliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Şenol Güneş Stadyumu, Hanwha Techwin Wisenet Kameralar İle İzleniyor

Şenol Güneş Stadyumu'nda güvenlik, Hanwha Techwin Wisenet kameralar ile sağlanıyor. 340'dan fazla kamera ile donatılan stadyumda, yüz tanıma gibi akıllı teknolojiler kullanılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Şenol Güneş Stadyumu, Hanwha Techwin Wisenet Kameralar İle İzleniyor
Türkiye’nin en önemli futbol kulüplerinden olan Trabzonspor’un yeni stadında güvenlik Hanwha Techwin tarafından üretilen Wisenet kameralar ile sağlanıyor. Proje kapsamında stadyumda 340’dan fazla Ip Wisenet Dome kamera kullanıldı.

2016 yılının Aralık ayında açılışı yapılan ve spor severler ile buluşan Şenol Güneş Stadyumu, toplamda 41.513 kişilik izleyici kapasitesine sahip. Futbol karşılaşmalarının yanı sıra çok sayıda etkinliğe de ev sahibi yapan stadyum teknolojik altyapısıyla da dikkat çekiyor. 7.5 megapiksel görüntüye sahip olan 80 metrekarelik dev skorbord, Türkiye’de ilk kez kullanılıyor.

Wisenet dome kameralar, emniyet ve güvenlik personelinin her türlü aktiviteyi yakından izlemelerini sağlıyor. Stadyumda kurulan kameralar arasında 1.3 megapiksel SNV-5084, 2 megapiksel SNV-6084 ve IR aydınlatmaya sahip 2 megapiksel SNV-6084R IR modelleri de bulunuyor. Kameraların tamamında true day/night ve çift yönlü ses desteğinin yanı sıra yüz ve hareket tanımlama gibi gelişmiş özellikler de yer alıyor. Mevcut kameralara ek olarak stadyumda, operatörlerin kitleleri daha yakından inceleyebilmesi ve herhangi bir hareketlilik durumunda ayrıntıların görülebilmesi için yakınlaştırma özelliğine sahip Wisenet PTZ dome kameralar da kullanılıyor.

Her türlü hava koşuluna ve şiddet içeren eylemlere karşı dayanıklılığı sağlamak için donatılan dome kameralardan elde edilen görüntüler,  SRN-4000 video kayıt cihazına kaydedilerek, herhangi bir şüpheli, olay karşısında operatörlerin görüntülere en hızlı şekilde ulaşabilmeleri sağlanıyor.  SRN-4000 modeli 400 Mbps yüksek bant genişliği hızıyla, görüntülerin çoklu yayın akışına iletirken eş zamanlı olarak kayıt yapabiliyor. 64 x 2 Megapiksel kameralardan alınan videoları da kaydedebilen cihaz, 12 dahili sabit disk ile 108 güne kadar saklama potansiyeline sahip.

Hanwha Techwin, bu projede NFS Teknoloji ile ortak çalıştı. Hanwha Techwin Distribütörlerinden olan NFS Teknoloji’nin Satış Şefi Taha Özcan işbirliğini “Samsung ürünlerinin tercih edilmesindeki en büyük etken fiyat, performans ve ürünlerin kalitesidir.” diyerek yorumladı.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın