Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Nest Cam IQ Kameralara Google Asistan Güncellemesi Geldi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Nest Cam IQ Kameralara Google Asistan Güncellemesi Geldi

Yeni güncelleme ödeme planı ve profil arşivlerini de içeriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Nest Cam IQ Kameralara Google Asistan Güncellemesi Geldi
Akıllı ev teknolojileri üreticisi Nest, Cam IQ güvenlik kamerası için Google Asistan güncellemesinin geldiğini duyurdu.

Nest, Google Asistan entegrasyonunun, kameranın outdoor modeli olan yeni bir video kapı zili ve ev güvenlik sistemiyle birlikte Eylül ayında başlatacağını duyurmuştu. Ancak indoor model için güncelleme outdoor’dan önce geldi.

Nest Cam IQ, Google’ın ses tabanlı yapay zeka platformu ile internete erişerek diğer cihazları yönetebilecek. Nest ayrıca, Aware abonelik hizmetine de yeni yükseltmelerin yanı sıra beş günlük video yüklemesi sağlayan yeni bir 5 dolarlık ödeme planı ekledi. Nest Aware hizmeti ile kullanıcılar hareket algolama bölhelerindeki insanları ve nesneleri ayırt edebilecel. Tanımlanan yüzlerden bir profil arşivi oluşturulacak.

Güncellemeyle birlikte Nest Cam IQ sahipleri, Android, iOS ve Google Ev cihazlarından Google Asistan uygulamasının aynı sürümüne erişebilecek. Kullanıcılar Google Asistan ile webde sorgulama, takvim randevuları oluşturma, hatırlatıcıları ayarlama gibi sesli komut uygulamalarının yanı sıra, Nest Termostat ve Philips Hue akıllı ışıkları gibi kontrol edebiliyor.

Bununla birlikte, Google Assistan, Nest Cam IQ'u kontrol edemiyor. Google Asistan’ın bulunduğu bir cihazı yönetememesi teknik olarak biraz garip karşılansa da ilerleyen aylarda, yönetim işlevinin gelmesi söz konusu.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın