Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
SICUR 2018 Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı Başladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

SICUR 2018 Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı Başladı

Fuar, 20-23 Şubat 2018 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
SICUR 2018 Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı Başladı
Uluslararası Güvenlik Güvenlik ve Yangın Fuarı SICUR 2018, 20-23 Şubat 2018, Madrid Sergi Merkezi, İspanya’da ziyaretçilerini ağırlayacak.

SICUR 2018 güvenlik, iş güvenliği, yangın ve acil durum hizmetleri alanında önde gelen 645 şirketin katılımıyla Salı günü kapılarını açtı. Bu yılki fuar Güvenlik, Yangın Güvenliği ve İş Güvenliği olmak üzere 3 ana bölümden oluşuyor.


 
Güvenlik  bölümü, kamu ve özel güvenlik alt bölümleriyle, suçla ile mücadele için küresel güvenlik çözümleri sunan büyük şirketleri bir araya getiriyor. Ziyaretçiler, fiziksel güvenlik hizmetleri kapsamında gözetim, denetim, erişim, CCTC sistemleri, hırsız alarmları, merkezi alarmlar, güvenlik görevlileri ekipmanları ve gelişmiş güvenlik çözümleri alanlarında uzmanlaşmış, geniş bir yelpazedeki ürünleri ve hizmetleri bulabilecek.

Fuarın Yangın Güvenliği bölümünde, yangın güvenliği ve yangın önleme ile ilgili aktif ve pasif koruma ile ilgili yeni teknolojiler tanıtılacak. Fuarda ayrıca, çeşitli yangın ve acil durum servislerinin, acil müdahale yöntemleri açık hava demo alanında sergilenecek.






Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın